VCR nog koploper maar voor hoe lang nog?

Koploper VCR moest afgelopen zaterdag thuis tegen Marrum spelen. De laatste wedstrijd voor de winterstop. Bram houd het kort. Dit vanwege het slechte spel van VCR. Er zat geen beleving in deze middag. Er was geen strijdlust het was, om maar weer te spreken van. VCR onwaardig. Bram had zich geërgerd en verveeld en is blij dat het even gebeurd is. Volgend jaar hopen dat er wat meer strijd in komt. Voor de spelers om eens goed na te denken wat te doen na de winterstop. Gaan we er voor of laten we het zitten. Want je weet de eerste klap is een daalder waard.

 

De ergernis begon al  na 13 minuten spelen als Marrum een penalty krijgt door onbedachtzaam handelen door een VCR speler. Tien minuten later kon men eindelijk juichen als de gelijkmaker wordt gemaakt. Helaas duurde dat niet zo lang, vijf minuten later stonden ze al weer achter met 1-2. Het liep weer voor geen meter. Marrum was veel fanatieker op de bal en speelde beter. Was uitgekiender dan haar tegenstander en wist daar optimaal gebruik van te maken.

 

Na de rust het zelfde beeld. Tot in de 78e minuut door een stomme blunder op het middenveld Marrum de voorsprong vergroot. Einde verhaal voor VCR. Met dit soort voetbal wordt er geen wedstrijd weer gewonnen door VCR. Marrum deed goede zaken, VCR (+25) staat nu met Noordbergum(+11) op de eerste plaats maar door haar doelsaldo staan ze nog boven aan. De verschillen worden steeds kleiner, dat het beloofd nog wat te worden.

 

13e minuut  Marten Evert Borger   0-1.

23e minuut  Melle Wielinga             1-1.

28e minuut  Marten Evert Borger.  1-2.

78e minuut  Jelle van der Kooi.        1-3.

 

Nu de koffie. Vond het weer een erg pittig bakje. Ik geef deze ronde een 7 want de temperatuur was als vanouds weer prima.

 

Bram wenst een ieder prettige feestdagen en ziet met vertrouwen u allen op het sportveld terug in het nieuwe jaar.

 

Groeten Bram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s