VCR doet goede zaken tegen CVO.

Onder prima weersomstandigheden ( het was in ieder geval droog) kon zaterdag de wedstrijd tegen CVO thuis op de Vonder gespeeld worden. Bram was er deze keer op gekleed om niet weer te verrekken van de kou thuis te komen. VCR stond nog steeds op de 1e plaats, dus doet het goed ook al is het voetbal soms niet best. CVO staat op een 10e plaats maar dat zegt niets, deze knakkers hebben zelfs van Marrum gewonnen met dikke cijfers 5-0 dat de mannen van de familie Spek waren gewaarschuwd.

 

VCR begon monsterachtig goed. CVO had niets in te brengen het eerste kwartier. Maar ja de wedstrijd duurt altijd wat langer, echter de red bull was uitgewerkt en CVO kwam op voorsprong na 28e minuten gespeeld te hebben. Uit een vrije trap werd gescoord. Een domper was dat voor de supporters want die dachten we rollen ze deze middag even op. Als dan ook nog Jouke uitvalt door een blessure stemt dat weer tot pessimisme. Uit onverwachte hoek kwam VCR op gelijke hoogte door een blunder van de CVO doelman op het schot van Yannick na 33 minuten spelen. Opluchting en ongeloof want drie minuten later was het Josco die met een geweldige kopbal de bal keihard achter de doelman van CVO kopte.

 

Na de rust kreeg VCR goede kansen die op niets uitliepen. Tot het moment dat Melle Wielinga in het veld verscheen voor Yannick. Hij was de man die weer vuur in het veld bracht en de tegenstanders compleet gek maakte. Zo werd de 3-1 gemaakt door een eigen speler van CVO na weer een geweldig optreden van Melle. Het hadden er meer moeten zijn, maar de doelman van CVO stond reusachtig goed zijn doel te verdedigen. Bram vroeg zich wel af of het niet beter was geweest om Melle na de rust direct in te brengen. Helaas is dat de beslissing van de trainers die altijd in overleg iets ondernemen. Gelukkig zijn ze maar met zijn tweeën anders werd het strootje trekken. ( heren dit is een grapje van Bram he) Conclusie VCR heeft goede zaken gedaan en staat ondertussen 6 punten los van de nummer twee.

 

28 e minuut  0-1. Nick Krol.

33e minuut    1-1 Yannick Haakma.

35e minuut    2-1 Josco van Andel.

81e minuut    3-1 eigen doelpunt.

 

Nu de koffie. Deze was dit keer wel pittig. Volgens mij waren het andere personen die deze koffie gezet hadden. Temperatuur was uitstekend. Ondanks de pittige smaak geeft Bram nog een dikke 7.

Volgende week is Bram niet aanwezig vanwege andere verplichtingen.

Bram groet u.

2 gedachten over “VCR doet goede zaken tegen CVO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s