VCR doet wat hij doen moet tegen Suwald.

Zaterdag was de inhaalwedstrijd tegen Suwald. Terwijl de Sint in de Beijer met zijn zwarte pieten de kinderen vermaakte, stonden de supporters te vernikkelen langs de lijn van de kou de verrichtingen van VCR te aanschouwen.

Wij hadden de echte pieten nog in de Beijer, die andere namaak pieten waren elders in het land. Veegpieten, blauwe, gele, rode en noem maar op. Bram zal er eerlijk voor uit komen het is zwarte piet en niks anders. Wat ze wel niet bedenken om iets om zeep te helpen. Stel je voor dat de kinderen nu moeten zingen; Blauwe Piet ging uit fietsen, dat slaat me toch nergens op. Nou dat is hier niet gelukt. Wij houden het op de ouderwetse manier Sinterklaas vieren. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij. Terug naar de realiteit het voetbal

 

VCR ging voortvarend van start. Josco maakte de 1-0 al vrij snel in de wedstrijd. Al met al waren ze beter en zetten ze de ploeg uit Suwald onder druk. Toch kreeg men een domper te verwerke na 20 minuten spelen als de bal van afstand strak word ingeschoten door de tegenstander, 1-1. En dan oh zo jammer zakt men weer in als die ouderwetse pudding. Men kreeg wel enkele kansen echter die verrekte doelman van Suwald hield zijn doel schoon tot de rust.

 

Na de rust was het spel niet al te best van VCR het eerste kwartier. Daar kwam verandering in na een geweldige kopbal van Yannick die de stand op 2-1 bracht.

Op aangeven van Erwin Raap dook hij koppend de bal achter de doelman van Suwald. Hij maakte even later de 3-1 voor VCR, dat de ploeg en de supporters konden opgelucht adem halen. In blessuretijd maakte Erwin Raap er nog 4-1 van. Door het betere spel in de tweede helft won VCR verdiend deze inhaalwedstrijd tegen het lagere geklasseerde Suwald.

 

7e minuut Josco van Andel 1-0.

20e minuut 1-1.

69e minuut Yannick Haakma. 2-1.

76e minuut Yannick Haakma  3-1.

92e minuut Erwin Raap  4-1

 

Nu de koffie. Die was weer goed zoals we gewend zijn van de Beijer. Temperatuur was uitstekend en je proefde de koffie zoals het hoort.

Ik geef dit keer dan ook een 8 en niet omdat dit nu thuis was, maar echt om de kwaliteit die je krijgt voor je koffie. Ga zo door dames.

 

 

2 gedachten over “VCR doet wat hij doen moet tegen Suwald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s