Eerste verlies een feit voor VCR.

Het weer was niet best afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd in Menaam. Veel regen en toch als het even droog was en de wind ging liggen dan was het best aardig om langs de lijn te staan. Met de gedachte, we hebben de eerste periode titel te pakken, wist Bram dit wordt een zware partij tegen dit Foarut die op de derde plaats staat. En dat bleek waar te zijn.

 

Het spel was de eerste helft niet best,van VCR. Ze begonnen wel redelijk maar zakten later weer naar een peil die geen pluspunten opleverden. Foarut kwam na 10 minuten spelen op de 1-0 voorsprong. Haar spel was beter en verzorgder dan die van VCR.

 

Na de rust kreeg VCR in een kwartier tijd, goede kansen om de gelijkmaker te maken echter ze verzuimden dat. Het spel werd beter maar Foarut wist de voorsprong te behouden tot het eindsignaal. Wat Bram opviel was de verrichtingen van de VCR doelman. Die wist met een paar goede reddingen de stand maar op 1-0 te houden.

 

Geen lang verslag over dit duel van Bram. Zoals zo vaak zijn het dezelfde fouten die men maakt en om die altijd te noemen wordt vervelend. Ze weten het zelf wel, of ze willen die niet verbeteren of ze kunnen dat simpel gezegd niet. De tijd zal het leren.

 

 

10e minuut 1-0. Jorrit Boomsma.

 

De koffie was goed op temperatuur echter naar mijn mening niet sterk genoeg ondanks het nieuwe koffiezetapparaat die men daar had aangeschaft zo vertelde men mij. Ik geef dan ook een 6.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s