VCR langs Holwerd.

Zaterdag was voetbalclub Holwerd de gastheer van VCR. Holwerd de nummer 3 op de ranglijst blijkt over een veerkrachtig team te beschikken. Na een 4-1 achterstand  tegen Ouwe Syl terug komen naar een 4-4 gelijkspel is knap. Dat VCR was gewaarschuwd. Bram zelf had het deze middag op een nederlaag. Een gevoelskwestie zullen we maar zeggen. Maar gelukkig kwam het anders en speelden ze redelijk goed voetbal. Ja niet perfect maar soms heel soms zag het er naar uit dat ze de smaak weer te pakken kregen. Dat wilde Bram even kwijt.

 

 

Holwerd begon goed aan de wedstrijd, en kregen enkele goede kansen. Na een half uur spelen kreeg VCR een penalty, wat volgens het Holwerder publiek onterecht was. Mame had er geen problemen mee en bracht VCR op voorsprong. Vijf minuten later was het Sebastian die de 0-2 aantekende voor VCR. Holwerd was even de kluts kwijt, en kon niet echt gevaarlijk meer worden voor de rust.

 

Na der rust werd in de 51e minuut de 0-3 gemaakt door Erwin. Vijf minuten later werd de bal net van de lijn gehaald door een VCR verdediger. Dan schijnt er volgens omstanders een Holwerder supporter de scheidrechter willen aanraken. Bram zag dat de scheids naar de voorzitter van Holwerd ging om te vertellen als die er niets aan deed de wedstrijd gestaakt zou worden. Tja wat die man wilde weet ik niet, misschien zijn hand schudden of zo. Achteraf bleek dat de bal over de lijn was geweest volgens het Holwerder publiek en wilde de man de scheids daar van overtuigen. Het spelbeeld werd hierna anders er kwam meer vuur in het spel. Het werd aantrekkelijker. In de 61e minuut was het wederom Erwin die VCR op een 0-4 voorsprong bracht. Wie had dat gedacht. Twee minuten later werd de ere treffer gemaakt door Holwerd, en zo kon VCR haar vierde overwinning op rij binnenslepen.

 

De wedstrijd was in haar geheel bekeken eigenlijk best wel aardig. Okee, soms ook weer niet maar we gaan niet zeuren daar was het weer niet naar.

 

30e minuut Mame Braaksma  0-1.

35e minuut Sebastian Falize 0-2

51e minuut Erwin Raap 0-3.

62e minuut Erwin Raap 0-4.

64e minuut Holwerd 1-4.

 

De koffie was voor de wedstrijd te koud. In de pauze was hij goed, zo goed zelfs dat er te weinig was gezet en velen teleurgesteld aan het fris of bier moesten. Bram geeft een 7 voor de koffie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s