Derde overwinning op rij voor VCR.

Afgelopen zaterdag was Bram weer van de partij. VCR moest thuis spelen tegen SSS`68 uit Marssum. We moeten ver in het verleden duiken om die naam tegen te komen in competitie verband. Zo ver zelfs dat er niets meer van bewaard is gebleven, want ook de tekst schrijver in het blaadje kon zich dat niet herinneren. Maar volgens enkelen hebben we ooit tegen SSS`68 gespeeld.

Dit even ter informatie, voor Bram verder gaat over de wedstrijd.

 

Tjonge, jonge, wat was het  een slechte partij voetbal. Ondanks de winst, dat moet gezegd,was het weer niet om naar huis te schrijven. Soms zag Bram weer wat hoopvol voetbal maar in grote lijnen was het niet best. De tegenstander begon goed aan de wedstrijd en door een mazzeltje kon Yannick de 1-0 voor VCR op het score bord brengen. En ja van mazzeltjes moet men het soms hebben. Na 25 minuten spelen kreeg VCR meer grip op het spel en zowaar werd het 2-0 door Jouke die met een hard schot de doelman van SSS`68 verschalkte.

 

Na de rust was het Mame die de 3-0 maakte uit een mooie combinatie. Hierna zakte het pijl weer naar een bedenkelijk niveau. Oké, Bram weet dat we in de kelder spelen maar had graag gezien dat er meer rendement werd gehaald, uit de kansen die men kreeg. Het werd 4-0 in de slotminuten door Josco van Andel die keihard de bal achter doelman Jeffrey van Loon kopte.

 

16e minuut Yannick Haakma 1-0.

29e minuut Jouke Hoekstra 2-0.

63e minuut Mame Braaksma 3-0.

90e minuut Josco van Andel 4-0.

 

Geen lang verslag van Bram omdat daar de wedstrijd niet naar was. Zoals gezegd was het spel niet best en dat maakte dan ook dat de supporters meer tijd kregen voor andere dingen, zoals de toestand van de koffie in het dorpshuis bespreken. Nu Bram kan u vertellen dat de koffie uitstekend in te nemen was.

Een dikke 8 dit keer. Oh ja de scheidsrechter floot ook uitstekend, geen commentaar op, hij mag wel vaker langs komen. Ten slotte nog de stand na drie wedstrijden. VCR staat op numero 1. En dat mag ook wel eens gezegd worden. Mag Bram dat zeggen? Ja hij kan het nu nog zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s