Veel ergernissen bij VCR -Noordbergum.

Zaterdag in prachtig mooi weer moest VCR tegen Noordbergum spelen. Het weinig meegereisde VCR publiek zag een VCR met twee gezichten. De eerste helft was eigenlijk met geen pen te beschrijven zo slecht. Ondanks de gelijke stand bij rust zag men een ploeterende ploeg die geleid werd door, wat voor een scheidsrechter moest doorgaan. Vriend en vijand waren het over eens dat deze man bar slecht floot.

Na de rust begon VCR meer te voetballen,creëerde meer kansen en wist de winst mee naar huis te nemen.

 

Direct na de aftrap zette VCR Noordbergum onder druk. Het kon dan ook niet uitblijven de 0-1 die na 4 minuten spelen werd gemaakt. Dan na 10 minuten spelen gaat een aanvaller van Noordbergum op solo toer dwars door de verdediging van VCR en maakt de gelijkmaker. Nou en toen begon Bram hem goed te ergeren. Wat een klote scheidsrechter en wat speelde dit VCR bar slecht. Ze voetbalden niet meer maar waren meer aan het klooien op het veld. Bovendien ergerde Bram zich mateloos aan het verspillen van water omdat ze dorst hadden. Waterpauze, nou heb ik jou daar. Bind die knapen een watertank op de rug dan kunnen ze onder het spelen door met een rietje water slurpen en hoeft het spel niet stilgelegd te worden. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij. Dit is een ergernis alla Jan Mulder.

 

Na de pauze zag men het andere gezicht van VCR. Hoewel Bram zich nog hopeloos ergerde aan wat moest doorgaan als scheidrechter kwam er al gauw wat spanning in het veld. Dit resulteerde na 54 minuten spelen in een opstootje tussen twee spelers. Nadat het gesust was kon de wedstrijd weer doorgaan. In de 69e minuut was het Sebastian die VCR meer lucht gaf door de bal vol op zijn pantoffel te nemen en de stand op 1-2 bracht. Het verzet was gebroken bij Noordbergum en VCR kreeg het niet echt moeilijk meer. Dit kwam volgens Bram ook omdat VCR beter speelde in de tweede helft. Sebastian was ook de maker van het derde doelpunt deze middag. Met een kopbal bepaalde hij de eindstand op 1-3.

 

8e minuut 0-1 Josco van Andel.

10e minuut 1-1.

69e minuut  1-2 Sebastian Falize.

80e minuut 1-3 Sebastian Falize.

 

Bram weet dat ze in de kelder spelen, maar om dan zo`n scheidsrechter te laten fluiten gaat zijn pet te boven. Het is beter voor die meneer dat hij het voor gezien houd en zaterdagsmiddags maar te vissen gaat. Het scheelt veel ergernissen op het veld. Mag Bram dit zeggen? Ja, hij moet wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s