VCR maakt gehakt van Wardy.

Het leven van een trainer gaat niet over rozen zal zeker  Wardy trainer Ros gedacht hebben na de smadelijke nederlaag tegen zijn oude club VCR. Andries Spek daarin tegen zal gedacht hebben droom ik nu? Zijn wij zo goed of is Wardy zo slecht. Voetbal mensen, zit vol verrassingen. Als iemand van te voren had moeten zeggen wat de stand zou worden dan had niemand het goed gehad. Als je winst had gezegd oké dat kan maar met dubbele cijfers winnen? Nee, dat gaat te ver, ook al  spelen we nu wel in de kelder natuurlijk, maar dan nog.

Dat het VCR zo voor de wind zou gaan, houd in, dat je nu niet overmoedig moet worden. Ze hebben nu de smaak even te pakken maar voor hoe lang. Blijf realistisch volgende week is er weer een tegenstander en wie weet wat die doet. Voor nu is het alleen maar mooi dat je zo kunt starten in de competitie.

Mag Bram dat zeggen,ja dat mag.

 

Het spelbeeld was over de hele wedstrijd bekeken eigenlijk simpel. VCR die aanviel en Wardy die het probeerde, maar te kort kwam tegen dit ontketende VCR. In het eerste kwartier hadden eigenlijk al  drie in het netje moeten zitten. Maar toen de trein eindelijk op stoom kwam was er geen houden meer aan. Het ene na andere doelpunt werd gemaakt. Voor de rust had men er al 4 ingeschoten. En Wardy? Die kreeg na 35 minuten spelen eindelijk een kans die ook nog werd gemaakt. Doelman Zwaagstra schrok hem natuurlijk rot toen daar ineens een Wardy speler voor zijn neus stond. In het eerste half uur had hij makkelijk een bakje koffie kunnen halen uit het dorpshuis. Geen tegenstanders in de buurt.

 

Na de rust walste VCR helemaal over dit Wardy heen. Nog 8 keer kon de doelman van Wardy de bal achter zich vandaan vissen. En geloof Bram maar dat doet pijn heel veel pijn en niet alleen bij de doelman.

Was het een mooie wedstrijd? Nee, dit was een slechte. Ondanks de vele doelpunten kan men spreken van een saaie gewonnen wedstrijd.

 

Doelpunten:

Jouke Hoekstra  20e minuut 1-0.

Mame Braaksma 22e minuut 2-0.

Wardy maakte in de 35e minuut 2-1.

Erwin Raap 43e minuut  3-1.

Jouke Hoekstra 44e minuut 4-1.

Sebastian Falize 46e minuut  5-1.

Mame Braaksma 48e minuut  6-1.

Erwin Raap 50e minuut  7-1.

Folkert de Vries 78e minuut 8-1.

Anton Prins 80e minuut  9-1.

Melle Wielinga  81e minuut  10-1

Anton Prins 89e minuut 11-1.

Melle Wielinga 91e minuut 12-1.

 

 

Dit alles maakte Bram weer mee afgelopen zaterdag op de Vonder en na het zien van de stand in de competitie staat VCR, ja lees het goed, met vlag en wimpel op de 1e plaats.

Bram zou zeggen,kappen met die hande, voor het te laat is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s