VCR overklast de Lauwers simpel in eigen huis.

Bram kon zijn ogen niet geloven. Was dit VCR? Nu de druk zo groot wordt en het eigenlijk een verloren zaak is spelen ze ineens de sterren van de hemel. Hier moet wel wat aan de hand zijn, dat kan niet anders zou je zeggen. Maar laten we bij het begin beginnen.

 

Onder een lekker zonnetje (als die er door kwam) was het heerlijk om de verrichtingen te volgen op het veld. Er was een supporter die s`morgens met een heel goed gevoel van bed kwam, die zei dat het winst werd deze middag.

En hij beschikt nog niet eens over een glazen bol. Normaal gesproken is die persoon zeer sceptische. Maar nu straalde hij  pure zelfverzekerdheid uit en dat gaf rust aan de zijlijn. En dat is wel eens anders bij hem. Het eerste doelpunt viel na 13 minuten spelen. Mame schoot uit een vrije trap de bal achter een verblufte doelman 1-0 . De mannen van trainer Leen Spek zaten er bovenop. De Lauwers had het moeilijk en verspeelden veel ballen in de beginfase. Na 15 minuten spelen werden de gasten sterker en gaf VCR het wat uit handen. Tot in de 30 minuut Anton Prins met een hard schot de 2-0 maakte voor VCR. Dit was eigenlijk de genade klap voor de gasten. Ze begonnen wat gefrustreerd te reageren op met name de scheidsrechter, en ook haar supporters begonnen zich ermee te bemoeien. Maar deze scheids gaf geen krimp wat ook zo hoort en floot uitstekend deze middag.

 

Na de pauze was het wederom een geweldige Mame Braaksma die ( nu zeker specialist aan het worden) de perfecte vrije trap ineens in het doel zag verdwijnen. Hier kun je alleen maar van dromen, mag Bram dat zeggen ja dat mag hij. Dit was een juweeltje van een doelpunt. Ook snelle rakker Jouke Hoekstra liet van zich horen hij maakte in de 73e minuut de 4-0. De Lauwers helemaal aangeslagen door dit VCR, was eigenlijk de kluts helemaal kwijt, en maakte zelf de 5-0 voor VCR. Dat scheelde ons weer natuurlijk. Dit kwam door de enorme druk die werd uitgeoefend op het doel van de Lauwers. Bram zat te genieten deze middag. Het publiek scandeerde 10-10-10. Nu moet men het natuurlijk niet te gek maken maar dat er meer zouden vallen was zeker. Dit gebeurde in de 81e minuut wederom door snelle Jouke Hoekstra 6-0. De trainer wisselde de spelers Jouke en Mame die een applaus kregen van het eigen publiek, ze verdienden het. Wat waren ze goed. Dat in de slotminuten nog een speler van de Lauwers rood kreeg zegt genoeg. Gefrustreerd waren ze tot in het bot. Dit deed zeer om zo`n pak slaag te krijgen. Dat ze zo te kijk werden gezet dat had niemand verwacht. Mag Bram dat zeggen, ja dat mag hij.

 

Ten slotte, dit was het laatste verslag dit seizoen voor Bram. Komt hij terug volgend seizoen dat is de vraag. Hij heeft een aanbieding op zak waar hij nog over moet nadenken. Het aanbod is verleidelijk maar de beslissing moeilijk. Helaas is Bram de laatste twee wedstrijden verhinderd door omstandigheden en dat spijt hem. Zo kan hij niet goed afsluiten. Toch is dit ook een geweldige afsluiter met 6-0 de Lauwers terug naar huis sturen. Bram wenst een ieder alvast een geweldige vakantie en misschien tot het volgende seizoen.

 

Groeten Bram.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s