Eindelijk winst voor VCR tegen Suameer.

De vooruitzichten waren gunstig en dan heb ik het over het weer. Piet Paulusma beloofde dat we er op uit konden, zo Bram had een strak plan gemaakt voor zaterdag. Lekker in het zonnetje er op uit. Niks niet naar het voetbal. Maar die verrekte Piet had het weer eens mis. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij. Piet heeft bij Bram afgedaan; oant nooit weer. Dus toch maar naar de Vonder gegaan om de ploeg te zien die zich in gevaarlijke wateren bevind. Het degradatie spook.

 

De weinige supporters die er waren ( dat krijg je als je onderin staat dan haken veel supporters af) kregen een wedstrijd te zien die niemand had verwacht. Vorige week was het hopeloos, stond men bijna te janken langs de lijn en wat geschiede zaterdag? Ze zagen een ploeg die vanaf het begin de strijd aanging tegen Suameer. Vol vuur gooide men zich in de strijd. Vele kansen kregen ze in de eerste helft en men had een voorsprong verdiend. Ja het had zeker al drie nul moeten staan. Bram kan het eigenlijk zijn strot niet uitkrijgen maar VCR was de veel betere. Suameer kreeg bijna geen kans wat gevaar opleverde voor VCR.

 

Moet wel even uitleggen dat een van de trainers, Andries, zoals u in de krant kon lezen, vertrokken was naar Lesbos Griekenland zo vader Leen moet de beslissingen nemen de komende weken. Wel in overleg met zoon Andries wat waarschijnlijk via skype zal gebeuren dacht Bram zo. Dit vertel ik even omdat er wel lang werd gewacht met de wissels in de tweede helft wat dus waarschijnlijk kwam door een slechte skype verbinding.

 

Na de rust kwam dan eindelijk de 1-0 op het scorebord. Moet ook hier even wat over vermelden, het scorebord deed het eerst niet. Hij stond wel aan vertelden ze maar de tijd liep niet. Er waren al supporters die naar de klok keken en zagen dat er nog geen minuut gespeeld was terwijl ze al een kwartier bezig waren in de eerste helft. Zou het degradatie spook al rond de Vonder zijn rondjes maken?

 

VCR op voorsprong dus door Jouke Hoekstra na 53 minuten spelen. Toch waren de supporters nog niet gerustgesteld want de tegenstander hoefde maar een tegendoelpunt te maken en de spanning was weer helemaal terug. Maar Bram zag wel dat Suameer niet veel voorstelde deze middag en had er alle vertrouwen in. In de 69e minuut werd de 2-0 gemaakt wederom door Jouke Hoekstra. Ondertussen waren al supporters teleurgesteld van Suameer richting huis vertrokken en ik vrees dat die voorlopig niet meer langs de kant zullen staan om de ploeg te steunen in deze moeilijke tijden. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij. De VCR supporters kunnen weer even opgelucht adem halen na deze overwinning en Bram denkt dat vader Leen direct contact via Skyp zocht met Andries om hem het heugelijke nieuws te kunnen vertellen. Eindelijk winst Andries.

 

Groeten Bram.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s