VCR weer zonder punten tegen Ropta Boys.

Onder prachtige weer omstandigheden vol goede moed naar Dorpshuis de Beijer voor de kraker VCR- Ropta Boys. Kraker zult u zeggen? Ja alles kraakt tegenwoordig bij VCR. Ze zitten nu al een tijdje in de kelder. Diep verscholen in de kelder probeert VCR naar het licht toe te kruipen wat maar niet wil lukken. En als ze niet oppassen gaat het deksel erop en is het over en uit in de 4e klasse. Het was triest wat het elftal de eerste helft weer liet zien. Mag Bram dat zeggen, ja dat mag hij.

 

De linkervleugel was in geen velden of wegen te bekennen. Begon te twijfelen en begon de spelers te tellen. Ja het waren er wel elf die in het veld stonden. Hebben ze dan niets geleerd de laatste tijd? Het spel breed houden wordt er dan gezegd en niet als een stel kleuters in een klein vierkantje staan te voetballen. Voetbal schijnt toch moeilijker te zijn dan wordt gezegd.

Zouden de soundbytes hun oren hebben beschadigd dat ze niets horen? Tegenwoordig moet de muziek hard zo niet keihard aanstaan. Er word beweerd dat het schadelijk voor de oren is, wel dat blijkt nu wel weer. Ik neem aan dat de trainer ze verteld hoe er gespeeld dient te worden, waar ze moeten staan op het veld, wat haar taken zijn, voor de wedstrijd. Of zouden ze die oordopjes nog in haar oren hebben, dan kan Bram ze het niet kwalijk nemen natuurlijk. Mag Bram dat zeggen, ja dat mag hij.

 

Nu speelde Ropta Boys ook niet bepaald fleurig voetbal maar die wisten wel te scoren voor de rust. Na de rust werd het spel van VCR wat beter en kreeg men weer wat hoop, tot de 0-2 kwam. Als de 0-3 word gemaakt weet Bram genoeg. Een verloren wedstrijd. Dan kan de trainer wel een wissel in het spel brengen die voor meer vuur moet zorgen maar dat is te laat. Had veel eerder moeten gebeuren. Bram zei toch al, wij onderin die kelder willen meer licht zien, dan moet men wat durven, moet men het lef hebben om maatregelen te nemen.

 

Ach dat VCR nog een doelpunt maakt is leuk voor de statistieken maar verder ook niet. Nee, Bram miste het vuur in het elftal, de vechtersmentaliteit, als dit zo doorgaat dan gaat dit vuurtje langzaam uit. Het vuurtje smeult nog, de vraag is wie wakkert hem weer aan voor het echt te laat is?

 

Groeten Bram.

 

2 gedachten over “VCR weer zonder punten tegen Ropta Boys.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s