Leovardia pakt winst tegen VCR.

Beste lezers.

 

Laat ik me eens voorstellen aan de lezers. Ben Bram de broer van Nico. Dat zeggen weinig mensen iets behalve als ik zeg dat Nico altijd op de woensdag in de Wereld draait door zit en commentaar geeft over alles en nog wat. Nu ben ik Nico niet maar ben net als hij niet op mijn mondje gevallen. Ik zal dan ook ongezouten mijn mening geven over een wedstrijd. En mocht je dat niet aanstaan dan lees je het maar niet. Dan heb je hier ook niets te zoeken.

 

Ben benaderd om mijn visie eens te geven over de wedstrijd. Mijn taalgebruik zal ik proberen netjes te houden, wat soms heel, heel moeilijk zal worden vooral na zo`n wedstrijd. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij zeggen. Heb me zaterdag een wedstrijd gezien waar de honden geen brood van lusten. Een stel zuurtjes uit Leeuwarden die om de haverklap op de grond lagen te kermen in de tweede helft. Een scheidsrechter die daar weer in trapte of zou hij zijn omgekocht door de club. Je weet wel na de wedstrijd mag je een gratis maaltijd uit de kantine halen en krijg je een flesje berenburg mee naar huis. Je werd er beroerd van. Dit was wel een van de slechtste scheidsrechters die Bram had gezien. En dit was zijn eerste nog maar.

 

Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij zeggen. Dat VCR verloor hebben ze aan zich zelf te wijten en aan de trainers. Er stond een speler in het veld die voor de rust al gewisseld had moeten worden. Of hij er stond of niet, hij deed geen sikkepit te veel. Dat de trainer niet eerder ingreep vind ik onbegrijpelijk. Nog onbegrijpelijker vind ik, een discussie aan gaan met spelers. Ze moeten gewoon doen wat gezegd wordt en geen ge-maar. Bek dicht en spelen. Terug naar die speler, man haal die vent van het veld voor hij in slaapt valt. Dat houd een team ook scherp. Voor je het weet staan ze allemaal te slapen. VCR was met name in de eerste helft veels te lief voor de tegenstander terwijl die voor de bal ging. Man of geen man die bal zullen we hebben. Schouderduwtje hier, trapje daar. Het is misschien wel eens goed om de ploeg eens als rugby spelers een oefenpotje te laten spelen. Worden ze kerels van. Met lief spel sta je altijd met lege handen. Mag Bram dat zeggen ja dat mag hij zeggen. En ga me nu niet vertellen dat VCR verdiend had om te winnen. Absoluut niet. De kansen die ze kregen werden hopeloos gemist.  Voor zover, hierbij wilde ik het maar  laten

 

Groeten Bram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s