Veel doelpunten in spannende wedstrijd VCR – V en V`68.

Nog een week te gaan en dan zal de Sint, Rinsumageest aandoen. Het leek bijna wel Sinterklaas op de Vonder zoveel doelpunten werden daar gemaakt. De ene nog mooier dan de ander. Dat de tegenstander met de prijs naar huis ging mocht de pret niet drukken, hoewel?

Wat zagen we zaterdag op sportpark de Vonder te Rinsumageest een spannende wedstrijd. Een strijd die gestreden werd tussen VCR en V en V 68. De nummers 11 en 9 op de ranglijst. En wat hadden we er beter voorgestaan als we hadden gewonnen. Hadden ja, want wat zijn we toch eigenlijk een stel sukkels, om een voorsprong uit handen te geven. En dat allemaal door een rode kaart. Als je zo stom bent om in het zicht van de scheidsrechter een tegenstander na te trappen dan verdien je ook niet beter. Als dan de VCR doelman ook nog gaat blunderen zijn de rapen gaar. Wat allemaal zo geweldig ging in de beginfase werd in de tweede helft afgestraft door V en V die bloed rook en in twee minuten tijd de stand gelijk trok. Weg een 3-1 voorsprong. Dat VCR geluk had dat er niet meer doelpunten vielen had ze te danken aan bovenlat en paal. Toch wist V en V de stand naar 3-4 te tillen uit een prachtig genomen vrije trap.

Daar sta je dan met je goede gedrag.

Volgens mij had trainer Spek eerder moeten optreden. Veels te laat werd er gewisseld, je voelde het aan je water dat het de verkeerde kant op ging. We gaan geen namen noemen maar er zaten spelers bij die in de pauze beter in de kleedboxen hadden kunnen blijven.

Ondanks de nederlaag toch een mooie, spannende sportieve wedstrijd gezien die volgens mij eigenlijk een gelijk spel verdiende gezien de kansen over en weer. En dat waren er veel, voor beide teams, maar dat kunt u lezen als het goed is bij Ruerd de Haas.

4e minuut 1-0 Jouke Hoekstra.

15e minuut 2-0 Jouke Hoekstra.

22e minuut 2-1.

44e minuut 3-1 Mame Braaksma.

57e minuut 3-2.

58e minuut 3-3.

67e minuut 3-4.

Voor de fijn proevers over de koffie deze analyse ,hij was wederom pittig maar krijgt daarom nog wel een 7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s