Koploper WTOC moet genoegen nemen met gelijk spel tegen VCR.

Zaterdag moest VCR tegen koploper WTOC spelen. Weer een zware wedstrijd voor de mannen van trainer Spek. Met de bekerwedstrijd nog in de benen van vorige week, waar VCR veel complimenten kreeg van trainer en bestuur van ONS uit Sneek, moesten ze weer vol aan de bak. Kansloos was de reactie van menig supporter van VCR. Geen schande met al die blessures. Dit waren de meeste reacties die klonken. De tegenstander, WTOC, zal vast van te voren gedacht hebben dit VCR pakken we wel even. Die staan op een elfde plaats. Misschien waren ze de doelpunten al onderling aan het verdelen. Bovendien kon men de periode titel pakken deze middag. Echter je moet altijd alert zijn tegen lagere geklasseerde ploegen. En dat hebben ze geweten aan WTOC zijde. Wat een gefrustreerde spelers in de tweede helft. Er moest zelfs rood aan te pas komen om de orde te handhaven. Scheidsrechter Schuurman kreeg het in de tweede helft druk maar had het volgens mij goed onder controle.

 

De eerste helft was saai, heel saai. WTOC kreeg opgelegde kansen die allemaal naast of over gingen. VCR kwam een enkele keer voor het doel maar beperkte zich voornamelijk in het verdedigen. Ruststand werd 0-0.

Na de rust kwam er eindelijk actie. Al direct na een minuut gespeeld te hebben kwam WTOC op voorsprong. En dat was gezien het spelbeeld terecht. Als je nu dacht dat WTOC door zou gaan dan had men het mis. VCR werd beter was feller op de bal en langzaam aan werden er spelers van WTOC gefrustreerd. VCR kreeg meer moed en kwam vaker voor het doel van WTOC. Die doelman zal wel gedacht hebben wat zullen we nu beleven. In de eerste helft had ik niks te doen en nu moet ik zweten? Doordat doelpunten uitbleven aan WTOC zijde werden er spelers gefrustreerd en in de 65e minuut was het raak. De nummer 10 kon vertrekken hij kreeg knal rood van de scheids. Het publiek van VCR kreeg weer hoop. WTOC had het moeilijk. Hier hadden ze van te voren vast niet opgerekend. Ze kregen nog een opgelegde kans echter Jitse Hoekstra haalde nog net de bal voor de lijn weg in de 84e minuut. Niemand rekende meer op een doelpunt. We zaten in de 90e minuut en daar was die dekselse kleine donder Lorenzo Falize. Hij kreeg de bal zag dat de doelman te ver voor zijn doel stond en met een prachtige boogbal maakte hij voor VCR de gelijkmaker. Volgens mij zei hij nog toedeledokie tegen de doelman maar dat weet ik niet zeker. Het publiek joelde,schreeuwde, klapte in haar handen en scandeerden zijn naam Lorenzo. Gek was men van vreugde. En WTOC liep gefrustreerd van het veld en moest nu afwachten of ze de periode titel op zak hadden na dit gelijke spel tegen dit laag geklasseerde VCR.

Hoe was zijn naam ook alweer? Lorenzo Falize. Hij kan voorlopig niet meer stuk bij het VCR publiek.

47e minuut 0-1.

90e minuut 1-1.

 

In de pauze hebben we geslurpt van de koffie van Grietje en Hinke. Ik moet zeggen deze keer was hij best pittig Grietje. De temperatuur was goed alleen had je een ander merk of te veel scheppen erin gedaan?. Ik geef deze keer maar een zesje.

Tot de volgende keer maar weer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s