Eerste punten binnen voor VCR.

Het kon niet uitblijven na het commentaar van Mame over het stukje van vorige week. Een koffie analyse. Mame, ik kan je vertellen dat de koffie lekker was. Goed van smaak en bovendien prima van temperatuur. Geen lauw bakje die we vaak krijgen voorgeschoteld en er dik voor betaald hebben als we uit moeten voetballen. Hij was verder vol van smaak, dus combinatie bonen water was perfect. Dat kon ook niet anders want Grietje had deze persoonlijk gezet werd me verteld. En niet eens in een pruttelpot. Ze was zelfs bereid om op de foto te gaan achter de koffietafel dat zegt genoeg dacht ik. De koffie krijgt dan ook een dikke 8. (door scrollen voor de foto`s)

Gelukkig heeft VCR weer een schrijver gevonden die de verslagen verslaat. Nu is dat alleen nog maar bij thuiswedstrijden maar dat is beter dan helemaal niets. Ik wens Ruerd veel succes om het spel van VCR in positieve zin te verwoorden, want positief moeten we blijven denken ook al is dat soms moeilijk als men het spel ziet. Echter geen wedstrijd is gelijk dus bekijk het dan ook per wedstrijd. Dit zal de ene keer negatief en de andere keer positief uitvallen. Genoeg geluld nu op naar de werkelijkheid van afgelopen zaterdag.

GSVV was de ploeg die naar de Vonder in Rinsumageest kwam om eindelijk net als VCR eens punten te pakken. De ploeg begon als een dolle stier in de wei. Zeer vel op de man. Dit beloofde wat. Maar de stier was na een kwartiertje al weer uit geraasd. Het spel was niet bepaald best van beide kanten maar VCR knokte weer. Het wilde laten zien dat ze toch nog konden voetballen. Dit leverde in de eerste helft tegen koffietijd ( op tijd weg om de koffie te analyseren) een voorsprong op.

Na de pauze was er een botsing, Josco van Andel bleef liggen en moest met een hoofdwond van het veld gedragen worden op de brancard. Ik wens hem sterkte toe en hoop dat hij er snel weer bij is. VCR creëerde wel kansen maar het duurde tot in de 74e minuut voor de twee nul werd gemaakt. GSVV kwam nog terug tot 2-1 hierdoor kreeg men het nog spaans benauwd, wat uiteindelijk niet nodig bleek te zijn. Het was vijf minuten later toen uit een mooie aanval de 3-1 werd gemaakt. VCR heeft door vechtlust een overwinning behaald. Het spel kon beter maar wie maalt daar nu nog om. De drie punten bleven in de Geest.

43e minuut 1- 0.
74e minuut 2-0.
83e minuut 2-1.
88e minuut 3-1.

Zoals vermeld wordt bij de thuiswedstrijden het verslag gedaan door Ruerd vandaar dat ik het dan zo beknopt mogelijk houd. De volgende wedstrijd ben ik niet aanwezig dus geen verslag.

3 gedachten over “Eerste punten binnen voor VCR.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s