Eerste nederlaag een feit tegen Twijzel.

Op de oproep om een nieuwe verslaggever te vinden voor de wedstrijden van VCR is volgens mij nog niet gereageerd. Nu moet men zo`n man of vrouw niet zoeken bij de jeugd maar bij een ouder persoon. Waarom? Nu ouderen zitten niet de hele dag op haar mobieltje te kijken of er weer een berichtje binnen is gekomen. Koning Willem zei niet voor niets tegen de jeugd dat men elkaar eens wat vaker in de ogen moet kijken. Alles gaat tegenwoordig via app`s. Er zijn er honderdduizend van die programma`s te vinden via internet. Goed dit terzijde de communicatie verloopt tegenwoordig anders. Dus de oproep moet anders, via een app. Zo kan het zijn dat iemand zich toch nog meld om de leegte op te vullen die de webmaster achter liet. Want wat is een site zonder een wedstrijd verslag.

VCR moest thuis spelen tegen SC Twijzel. Na het gelijke spel van vorige week was de stemming goed onder de toeschouwers. Verder zijn we door in de beker dus wat wil men nog meer. We zijn zeer positief, misschien wat te.

Het werd snel duidelijk dat VCR een zeer zwaar seizoen tegemoet gaat zien.

Het eerste kwartier was best goed daarna werd het al snel minder. Als Twijzel dan scoort leunt men volgens mijn idee te veel achterover. Met een achterstand is het de bedoeling de zaken weer even recht te zetten. Dus vol in de aanval  en niet achterin blijven hangen. Twijzel speelde beter maar ja wij zijn dan ook bepaalde spelers kwijtgeraakt die beslissend kunnen zijn. Echter met deze spelers zal men het moeten doen en die zijn nog lang niet op elkaar ingespeeld bleek wel tijdens de wedstrijd.

Als bepaalde spelers dan ook nog niet haar kwaliteiten laten zien is het altijd nog zo dat men achter de feiten aan blijft lopen. Na de rust liep Twijzel verder uit. Zo simpel werden soms spelers uitgespeeld dat het je zeer aan de ogen deed. Maar goed het seizoen is nog jong en ik reken erop dat ze nog het een en ander zullen opsteken van de nieuwe trainers, vader en zoon Spek.

Tijdens de wedstrijd zag men dat het scorebord niet aan stond. Was de afstandbediening kapot? Ineens stond hij op 3 minuten en er waren nog niet eens twee gespeeld. Na navraag bleek dat het weer in orde was. Kleine storing zal ik maar zeggen.

Verder hield men de adem in, in de tweede helft, toen een tak luid krakend naar beneden viel. Windstil bijna en dan die tak die afknakte. Toeschouwers van de tegenstanders dachten al dat er een aanslag op haar werd gepleegd maar dat kan ik ten stelligste ontkennen aangezien wij zelf er niet ver van af stonden. Waarschijnlijk knaagde er een kwaadaardige boskever zich door het hout, of een specht had zich uitgeleefd op die tak.

28e minuut 0-1

64e minuut 0-2

69e minuut 0-3

81e minuut 1-3 penalty.

Tijd onbekend 1-4

Een gedachte over “Eerste nederlaag een feit tegen Twijzel.

  1. Sake V

    Nou Henk dan neem jij het toch weer officieel over, jou verslagen zijn tenminste doordrenkt met humor en niet zo ellenlang als die van leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s