VCR maakt in blessuretijd nog gelijk (2-2) tegen GSVV.

Afgelopen zaterdag was het kommer en kwel op Sportpark de Vonder te Rinsumageest. In de eerste plaats het stormachtige weer wat het voetbalspel niet ten goede kwam. Ten tweede de inzet van het team van trainer van Zwol. Als men weet dat je in de slotronde van dit seizoen punten dient te behalen om niet te degraderen dan vreet je het gras mee op. Dan ben je scherp. Dan zet je de  schouders eronder om dit seizoen toch nog goed af te sluiten.

De eerste helft was om te janken. Het enigste hoogtepunt was het schot van GSVV tegen de lat in de derde minuut. Ze (VCR) kregen wel kansen maar misten die soms op wonderbaarlijke wijze. Zelfs de  vrouwelijke toeschouwers vonden het een saaie wedstrijd, en hadden het dan ook niet over het voetbal maar over andere zaken. De harde kern was het over de eerste helft helemaal eens. Brandhout! Toch was de harde wind ook een van de oorzaken dat het niet liep. Maar goed de tegenstanders waren wel scherp en die kwamen hier absoluut voor de punten aangezien zij in de gevarenzone zitten om te degraderen.

De tweede helft was beter en VCR kwam door Rienk dan ook op voorsprong. Nu was het zaak om gauw een tweede doelpunt te maken zodat ze wat rustiger konden spelen. Helaas door een  fout kwam GSVV op gelijke hoogte. Zelfs in de 90e minuut kwamen de gasten  op een 1-2 voorsprong .Een vrouwelijke toeschouwster van GSVV lanceerde zichzelf bijna naar de maan van blijdschap, want de punten waren hard nodig.  Wat een dombo`s wat een stelletje………………. Tijd dus om het veld te verlaten en snel naar moeder de vrouw te gaan. Echter tot onze stomme verbazing werd het twee minuten later toch nog een gelijkspel na een discussie tussen de scheidsrechter en GSVV  over dat doelpunt. Wat zich daar heeft afgespeeld kunt u lezen bij de webmaster die niet wist hoe snel hij dit moest noteren aangezien de analist al bijna thuis was.

Doelpunten;

60e minuut 1-0 Rienk de Haas.

75e minuut 1-1

90e minuut 1-2.

92e minuut 2-2. Rienk de Haas.

Wat opviel;

Het was de bedoeling dat er een radioverslag plaats zou vinden van deze wedstrijd. Helaas was er geen goede verbinding mogelijk zodat de man huiswaarts kon keren.

Op de kapelle werd na de wedstrijd een ontploffing gehoord. Er waren geen slachtoffers alleen de man was zich een hoedje geschrokken. Hij had een prijs gewonnen op zijn lot. Het bleek een plofkip te zijn.

Onder mom van voorzitter stond er een reactie onder het stukje van Friese Boys. Hartelijk dank voor de reactie, die zijn altijd welkom, echter heb graag dat je het lef hebt om je eigen naam eronder te zetten. Kijk dan ben je een kerel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s