VCR met strijd gestreden toch verloren tegen Drogeham.

Het gaat de laatste tijd niet geweldig met VCR. Slecht spel en niet gemotiveerd zijn de basis voor deze slechte prestaties. Als trainer heb je dan maar weer de taak om alles weer op de rails te krijgen. Door slechte prestaties gaat het publiek morren en blijft vaker weg. Die willen al deze ellende niet onder ogen zien en gaan dan liever te winkelen met de vrouw. Dit heeft tot gevolg dat de kas niet meer gespekt wordt voor zowel de voetbalvereniging als dorpshuis de Beijer. Dit is weer slecht voor de economie en belanden we direct weer in een crises die zijn weerga niet kent. Tijd dus voor veranderingen. Tijd dat het voetbal weer aantrekkelijk wordt voor publiek.

Afgelopen zaterdag kreeg men eindelijk weer eens het idee dat VCR toch nog wel kan voetballen. De heren hadden er duidelijk meer zin in dan de laatste twee wedstrijden. Dat dit nog niet werd omgezet in de volle winst is daar aan toe. Er zat veel meer strijd in de mannen. Toch werd er soms nog verschrikkelijk gestunteld in de verdediging wat ondermeer ons direct op achterstand bracht in de eerste helft. Gezien de kansen had VCR op voorsprong dienen te staan met de rust. Maar ja je moet soms ook wat geluk hebben.
Na de rust zakte VCR wat terug. Kreeg het nog wel wat kansjes maar wisten deze niet te benutten Drogeham echter kwam op een simpele manier weer op voorsprong doordat een speler in een slalom om enkele verdedigers heen ging als stonden ze er niet. Strijd werd er geleverd alleen de punten gingen naar de tegenstander.

Doelpunten;
2e minuut 0-1
42e minuut 1-1 Rienk de Haas.
70e minuut 1-2.

Wat op viel in deze wedstrijd;

De scheidsrechter deze middag was de ons wel bekende heer A. Adema die in vroegere tijden hier met de brijkar door Rinsumageest reed. Dus veel spelers van het eerste zijn groot gebracht door de zuivel producten van de heer Adema. Hij floot een goede wedstrijd er was dan ook weinig op aan te merken.

Wat ook op viel was dat veel spelers van Drogeham op de grond lagen te spartelen kermend van de pijn. Conditie gebrek of aanstellerij meer kan het niet geweest zijn aangezien er weinig gele kaarten werden getrokken na bots incidenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s