slechte prestaties van VCR onder de loep van de analist.

Dit gemaakt tijdens de wedstrijd VCR-Twijzel.

 

Als verslaggever van de club wordt het je niet altijd gemakkelijk gemaakt. Dit zat ik me af te vragen, zaterdag in de wedstrijd van VCR tegen Twijzel. Een wedstrijd die maar geen wedstrijd wilde worden. De verslaggever maakte zo nu en dan een paar aantekeningen ,die zeldzaam waren want zoveel gebeurde er niet op het veld. En uit die aantekeningen moet dan een wedstrijd verslag worden gemaakt. Tja, dat wordt nachtwerk. Als dan de volgende dag het verslag verschijnt op zijn site, waar veel bloed,zweet en tranen in zijn verwerkt dan kan je alleen maar bewondering hebben voor deze persoon. En dan bedoel ik om hoe hij die slechte wedstrijd verwoord heeft. Dan is een compliment van de spelers wel op zijn plaats dacht ik zo voor de verslaggever. En dat gebeurd bijna nooit als je onder het verslag kijkt van de webmaster.

 

Als ik een verslag over deze wedstrijd moet geven hoef ik alleen maar de woorden van de heer van Hijum te gebruiken; HET WAS WEER KUT!

 

Heb zaterdag niet de gehele wedstrijd bekeken, aangezien het niet boeide de eerste helft. VCR speelde inspiratieloos, geen overtuiging in het spel. Hoe de stand werd is tijdens dit schrijven mij niet bekent. Wat mij ook niet boeien kan momenteel. Als dit VCR zo de rest van het seizoen door gaat met prutsen zal het aan het eind van dit seizoen weer in de vijfde klasse spelen.

 

Wat een verschil met het begin van de competitie. Wij hadden de mannen zeker een plaats bij de eerste vijf toebedeelt. Dit vanwege het frisse spel, de leuke combinaties en de wil om te winnen. Dit alles is halverwege de competitie nergens meer te vinden. VCR zakt als een plumpudding in elkaar.

We mogen van geluk spreken als we in de vierde klasse blijven spelen. Het is aan de trainer om nu eindelijk eens maatregelingen te nemen.

 

Een gedachte over “slechte prestaties van VCR onder de loep van de analist.

  1. Fokke van Hijum

    Even een korte reactie op het verslag van de heer Steegstra. Hoewel ik af en toe inderdaad aangeef dat de wedstrijd in één zin is samen te vatten kan ik mij niet herinneren deze woorden vandaag te hebben gebruikt.

    Fokke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s