VCR doet goede zaken tegen Suameer.

Voorwoord;

Op de terug weg naar Rinsumageest kwam het gesprek in de auto over shownieuws of dat ook wat voor mij was om dingen te vermelden voor mijn blog “”de Preek”. Nou ik ga me echt niet verlagen met dat soort nieuws natuurlijk. Laat dat maar aan Albert over zou ik zeggen. Die zit meer in die kringen en weet er echt veel meer over. Bovendien was dit serieus wat ze zeiden? Nee, natuurlijk niet. Ze wilden me even op de kast jagen, nee laten we het maar bij het gewone nieuws houden want dat kan soms ook best schokkend zijn. Schokkend was voor mij dat de ijsbaan nog droog stond, echter volgens de chauffeur waren ze al bezig om er water op te brengen, de tonnen waren al geplaatst zagen we toen we er langs reden en ja hier en daar lag al wat water. Nieuw voor mij was dat VCR waarschijnlijk weer een voorzitter heeft, in de persoon van Jaap v.d.Galien. Hierbij de felicitaties alvast van de analist. We moeten afwachten hoe Jaap de voorzittershamer in de toekomst zal hanteren maar dat zal de tijd wel leren. Natuurlijk verwachten we van hem dat hij ook stukjes zal plaatsen op de site. Nu tot de orde van dag de analyse over Suameer-VCR.

Analyse;

Suameer had bijna de helft van zijn spelers moeten vervangen door allerlei omstandigheden. Ik zag een sterke eerste helft van VCR. Mooie aanvallen prachtige doelpunten. Niks dan lof al had Suameer enkele keren pech dat de bal het latwerk raakte. Het was een boeiende eerste helft die VCR met een 0-2 voorsprong de rust in ging. De score had groter moeten zijn, gezien de vele opgelegde kansen die zich voordeden. Geen centje pijn zou je zeggen met deze score. Effe de thee achterover slaan en op naar meer doelpunten.
Vorige week vermelde ik dat ze als herboren uit de kleedboxen kwamen. Nou deze keer was het hopeloos, ellendig, onrustig slecht wat ze lieten zien. Man wat een verschil met voor de rust. Het was net of ze geen worst in de snert konden vinden en wanhopig ernaar op zoek gingen. En geef daar nu eens een verklaring voor, nou mensen die is er volgens mij niet. Als het nu 1 of 2 spelers waren die niet goed meer speelden, het liep voor geen meter meer bij alle spelers. Nog een geluk dat Rienk ( die eigenlijk te geblesseerd was om te spelen) de stand nog op 0-3 bracht anders zou het nog billenknijpen zijn geworden het laatste half uur. Zo konden ze toch nog de volle drie punten meenemen naar Rinsumageest.

20e minuut 0-1 Mame Braaksma.
32e minuut 0-2Rienk de Haas.
67e minuut 0-3Rienk de Haas.
77e minuut 1-3

Nawoord;

Na twee overwinningen doet VCR weer mee zoals er verwacht werd in het begin van de competitie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s