Prachtige wedstrijd eindigt in gelijkspel.

Voorwoord;

Op naar Twijzel ging het zaterdag, naar sportpark de Moune in prachtig weer.
Na twee verloren wedstrijden werd het tijd dat VCR weer eens punten pakte, anders keldert men wel snel naar de onderste gelederen.
Mijn vraag, zou de trainer het aandurven om direct Erwin in te brengen na zijn goede optreden van vorige keer? Had hij de analyse gelezen vorige keer. Tja,dat weet je nooit natuurlijk, maar Erwin stond erin.

Analyse;

Wat hebben wij als supporters genoten deze middag van een heerlijke pot voetbal. Zo`n wedstrijd die je niet elke week voorgeschoteld krijgt. Alles was aanwezig. Spanning, sensatie en een scheids die niet bij de les was. Hij vergat een speler van Twijzel rood te geven na natrappen van een VCR speler. Minpunt was de voorsprong van VCR die weer uit handen werd gegeven, doch in de beginfase van de tweede helft was Twijzel ook gevaarlijker en werd het doel van VCR dan ook onder vuur genomen wat uiteindelijk al gauw voor de aansluiting zorgde. Het werd een gelijkspel wat gezien de kansen eigenlijk winst voor VCR had moeten zijn. Als die dekselse Erwin die bal breed had gelegd dan…………… maar dat deed hij niet. Nu zullen daar de meningen verschillend over zijn maar ook Twijzel had zo zijn opgelegde kansen, dus in dat opzicht is dit gelijkspel verdiend geweest. Want hoe zat het met die bal die wel of niet over de doellijn was gegaan van Twijzel? Ik kon het vanuit mijn positie niet zien. Aan de Twijzel spelers was af te leiden dat het dus niet zo was anders had men wel meer heibel gemaakt bij de scheidsrechter. De trainer had dus gehoor gegeven om Erwin Raap direct te laten spelen wat al vroeg resultaat bracht. Kijk eindelijk eens iemand die naar mij luistert. Die twee andere heren waar ik vaak mee rijd die luisteren nooit naar me. Hoe dat komt is mij een vraag, echter na vandaag zal dat zeker veranderen daar ben ik heilig van overtuigd.

18e minuut 0-1Erwin Raap.
32e minuut 0-2Pires da Silva.
54e minuut 1-2.
75e minuut 2-2.

Nawoord;

Een wedstrijd als zaterdag zouden er meer moeten volgen. Wel dient erbij vermeld te worden dat de tegenstander ook wilde voetballen en niet in de verdediging ging spelen. Dat maakt het spel alleen maar aantrekkelijker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s