Ondanks verlies toch geslaagd seizoen voor VCR.

Had het seizoen al afgesloten doch door de nacompetitie die in het voordeel van VCR uitviel door de winst op Rottevalle,heb ik nog een keer alle registers open getrokken voor het slotakkoord. Op de Vonder moest het gebeuren. Hier kon men geschiedenis schrijven. Had ik in mijn vorige stukje al vermeld dat VCR beter in de vierde klasse kon blijven spelen, het werd de waarheid. Een waarheid die niet door iedereen zal worden beaamt. Dit komt omdat men wil winnen maar in het achterhoofd weet men wel beter. Ze zijn er nog niet klaar voor. Maar wat heeft VCR toch een geweldig seizoen gedraaid onder leiding van trainer van Zwol. In de top meedraaien en dan nog even nacompetitie spelen die dan wel verloren werd maar daar is het feest niet minder om. Aan publiciteit heeft het zeker dit jaar niet gelegen. VCR kwam menigmaal in het nieuws was het niet vanwege het 50 jarig jubileum dan wel enkele spelers die in het zonnetje werden gezet. Nee, mensen dit was een van de beste jaren in de geschiedenis van VCR.

 

(Volledig verslag natuurlijk weer bij de webmaster te lezen)

Wat waren die gasten geslepen, gehaaid en door de wol geverfd. Hier en daar werden wat tikjes uitgedeeld met name Piet was de gebeten hond afgelopen zaterdag. Het werd op een gegeven moment te gortig voor trainer van Zwol die de scheidsrechter er op attendeerde dat Piet al 4 keer onderuit geschoffeld was. En laten we eerlijk zijn er zat er een tussen die met rood bestraft had moeten worden wat niet gebeurde. Rottevalle was fanatieker en jaagde op een openings doelpunt die  na zes minuten spelen kwam. De nummer zes stond helemaal vrij en kon doelman Zwaagstra het nakijken geven. Het leek in de eerste helft net of zat je naar kegelvoetbal te kijken. Hier en daar viel een speler neer en werd de wedstrijd weer stil gelegd. Kreten van pijn schalden over de Vonder net of werd er weer een afgeslacht. Dan is het kijken of de scheidsrechter ook reageert. Wat televisie allemaal te weeg kan brengen. Net voor rust kwam Rottevalle op de 0-2 voorsprong door een schot als een streep.

Tja na de rust kreeg men nog wel wat kansjes maar in de 81e minuut was het over en uit voor VCR.  Rottevalle maakte de 0-3. Nu kon men het rustig aan doen. Elke keer als de doelman van Rottevalle de bal uittrapte scandeerde het publiek Pizza. Hij zal wel liefhebber zijn van dit product van Italiaanse afkomst. In de slotminuten werd het zelfs nog 0-4 wat niets meer uitmaakte. VCR speelde te lief te aardig deze middag. Men had meer de beuk erin moeten gooien als men voor de winst had willen gaan. Echter niet getreurd volgend seizoen draait VCR als alles meezit weer voor de volle honderd procent mee in de top van de vierde klasse KNVB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s