Ropta boys zet VCR weer met beide benen op de grond.

Geen wedstrijd verslag deze ronde. Maar direct ter zake.
Als men bovenaan staat wordt de druk alleen maar groter. Men wil de koppositie liever behouden, dat vergt alert te zijn en elke wedstrijd met 100% tegemoet te treden. Men kan zich geen misstap permitteren, want de concurrenten zitten ook niet stil. Het kan je in de slotperiode opbreken en dan sta je zonder prijs met een kater.

Afgelopen zaterdag zag men een falende VCR tegen een gretige ploeg die geen respect toonde voor de koploper in deze Klasse. De ploeg van Anton van Zwol liet het op alle fronten afweten. Geen strijdlust en een afwachtende houding zorgde ervoor dat Ropta Boys directer in haar spel op een verdiende voorsprong kwam na 20 minuten spelen. In het laatste kwartiertje was VCR bij machte om enkele dotten van kansen te verprutsen wat aangaf dat het deze middag niet de middag van VCR zou worden. In de tweede helft werd het in de 72e minuut op een 0-2 achterstand gezet. Op een enkele kans na was het Ropta Boys die het spel bepaalde. De spitsen kregen geen kansen want op een ieder was een geduchte tegenstander neergezet die ervoor zorgde dat ze niet in haar spel konden komen. Dit is een compliment voor Ropta Boys.

Een toeschouwer van Ropta Boys liet weten dat hij zijn ploeg nog niet zo goed had zien spelen, dat dit VCR vies tegenviel gezien de stand in de competitie.
Ze hadden zelf op een nederlaag gerekend maar dat werd dus een klinkende overwinning.
Nee, dit Ropta Boys kreeg VCR met beide benen weer op de grond. Ze hadden hun tanden laten zien en werden beloond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s