VCR in slechte wedstrijd langs Opende.

Het is wat, de woorden zijn nog niet koud of de analist moet al negatief verslag doen over VCR in het nieuwe jaar. Wat een draak van een wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Opende thuis op de Vonder. Was  het nog redelijk weer het voetbal was soms niet om aan te zien. Veel VCR spelers stonden deze middag  nog in de slaapstand. Weinig spelers lieten zien wat ze in huis hadden. Ja, dat begint niet goed in 2014 dat kun je wel zeggen. Maar als iets niet goed is is het niet goed en kan men het wenden of keren het veranderd niets aan het feit dat men deze wedstrijd beter zo snel mogelijk kan vergeten. Vandaar dit verslag in verkorte versie.

De langere versie kan men bij de webmaster verwachten hoewel die weinig meer nieuws te vermelden zal hebben. Denk niet dat hij meer gezien heeft dan de analist of het moeten die zeldzame acties zijn die niets opleverden.

Het enige positieve wat het vermelden waard  is dat het een overwinning werd voor VCR. Rienk de Haas uit een dood spel moment maakte de 1-0 na 25 minuten spelen. Abe Dreyer in de slotminuten maakte de 2-0. Direct na de pauze maakte Abe de 3-0 koppend en kwam geblesseerd uit de strijd (hoofden tegen elkaar) en dacht men dat hij vervangen moest worden. Maar door een karakterpilletje ging hij verder of er niets gebeurd was. Grote klasse. Ten slotte Jan Terpstra ja dat is een verhaal op zich. Hij had al eens gezegd als ik scoor dan laat ik me kaal scheren. Ik reken erop dat hij volgende week tegen Birdaard kaal op het veld staat want hij maakte de 4-0 tegen Opeinde. En hoe. Laag vliegend kopte hij de bal achter een verbaasde Opende doelman. Deed Opende dan niets terug deze middag? Jawel in de slotminuten scoorden ze nog een doelpunt. Eindstand 4-1.

Een gedachte over “VCR in slechte wedstrijd langs Opende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s