Beste Wensen

De analist.

Ik wil alle VCR leden nog prettige feestdagen wensen en hoop op een fantastisch 2014.

Nu even de stand van zaken op voetbalgebied. VCR draait goed mee in de top. De winterstop is nu aangebroken en is het wachten op het vervolg. Dat wil zeggen hoe komen ze uit deze winterstop. Gaan we op de zelfde voet verder of krijgen we een verval. Laten we ervan uit gaan dat ze op de zelfde voet verder gaan. Dan wordt het nog heel spannend in de top.

Had VCR in het begin van de competitie lager geschat. Gelukkig viel dat mee. De verslagen zijn milder geworden schreef de webmaster. Dit is waar. Wat niet wil zeggen dat ze geen kritiek meer over zich heen zullen krijgen. Dat hangt van de heren zelf af. Over kritiek moet je kunnen. Dat hoort erbij. Dat PK het veld moest ruimen omdat bestuursleden zich daar aan stoorden is niet correct. Niemand is perfect. Dat iemand daar dan iets over zegt dat moet kunnen. We leven in een vrij land. Maar was dat de werkelijke reden. Nee, volgens de analist niet. Deze mensen stoorden zich aan het feit dat deze PK onbekend is. Wie oh wie is deze mysterieuze persoon. Ook de analist weet niet wie deze is. Het kan hem ook niets schelen wie hij/haar is. Nu kunnen ze deze man/vrouw er niet op aanspreken. Ik ga ervan uit dat het een man of vrouw kan zijn. Want wie zegt dat het geen vrouw kan zijn. Hebben ze daar wel eens over nagedacht? Maar mensen we laten ons dit feestje niet verstieren door die onbekende. Die zoals de voorzitter schreef alles beter weet.

Nee, we gaan ons richten op het komende jaar. Het jubileum jaar. Een jaar waarin we hopen (ook de analist) dat we in de top zullen staan van de 4e klasse KNVB. Laten we ons daar op concentreren.  Prachtig dat die overdekte tribune eraan zit te komen. Dat we een scorebord krijgen, is ook makkelijk voor de analist die vaak de tel en tijd kwijt is. Wat ook mooi is dat weer veel oud supporters weer langs de lijn staan. We waren ze even kwijt maar nu staan ze er weer. Dat hebben we wel te danken aan een team die weer meedoet voor de prijzen. Ook de kaartjes verkopers zijn er op vooruit gegaan. Een prachtig hokje die de dames en heren beschutting geeft  in weer en wind. Nieuw is de filmmaker van Hijum die bezig is momenteel alles vast te leggen voor later. Wordt dit zijn debuut als filmmaker? Er is dus veel gebeurd dit jaar bij  VCR. Hierbij wilde ik het eerst maar bij laten. Hoop volgend jaar weer verslagen te schrijven voor VCR die mild zijn. (of komt dat door ouderdom) Zo niet dan ligt het echt aan het team die beneden haar kunnen presteert. Ik groet u.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s