VCR pakt tegen Drogeham de volle winst.

Op de Vonder te Rinsumageest moest VCR tegen het altijd lastige Drogeham spelen. En lastig waren die knapen. Bikkelhard werd er gespeeld op de benen van spelers. Een scheidsrechter die hier en daar iets had om uit te praten. Vaak onnodig en soms met een vraagteken. Dit kwam de wedstrijd niet ten goede. Drogeham kwam hier om te winnen dat werd al snel duidelijk. Het stond na 6 minuten spelen met 0-1 voor. VCR liep met haar ziel onder de arm op het veld rond. Het liep voor geen meter. Toch kwam VCR op gelijke hoogte door Jenilson Pires op aangeven van Abe Dreyer na een dik half uur spelen. Dat VCR niet in de wedstrijd zat bleek ook uit de penalty die VCR kreeg in de slotminuten van de eerste helft. De anders genadeloze Watze Houtstra schoot nu over.

De tweede helft was nog maar net los of Abe Dreyer werd ongenadig onderuit gehaald door twee spelers van Drogeham. Wat deed de scheidsrechter? Twee gele kaarten voor die gasten. Wat rood had moeten zijn. Dit was geen voetbal maar een aanslag op de snelle benen van Dreyer. De vrije trap die VCR uit deze aanslag kreeg werd, gerechtigheid, direct verzilverd door Rienk de Haas 2-1. Het gejuich was nog niet verstomd of Drogeham knalde aan de andere kant alweer de gelijkmaker binnen. Het werd een spannende wedstrijd en de scheidsrechter deelde zo nu en dan een gele kaart uit. Door een uitstekende pass van Piet Raap op Rienk de Haas kon hij het winnende doelpunt maken na 70 minuten spelen. In de resterende tijd kreeg een speler van Drogeham nog eens geel die al geel had en dat werd dus rood. Gezien het harde spel van Drogeham en het herstellende VCR na de rust, was dit een terechte overwinning.

2 gedachten over “VCR pakt tegen Drogeham de volle winst.

  1. joop

    ik vind it wol machtig jer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Guest

    Deze analist moet eens wat vaker kijken naar programma’s als Studio Voetbal of VI Voetbal International, daar worden tenminste nogeens goed voetbalanalyses gegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s