VCR speels langs ASC. (4-0)

Wat was het afgelopen zaterdag toch een prachtige dag. Schitterend mooi weer. Een pronkje van een hok voor de kaartjesverkoop en een elftal die laaiend enthousiast haar publiek verwende met goed voetbal. Wat wil een mens nog meer. Toch werd ik nog even er op attent gemaakt, dat er een speler rondliep die zijn voetbalbroekje achterstevoren had aangetrokken. Tja, wat kan mij dat nou schelen.. Wat interesseert mij dat broekje. Het gaat er ten slotte om hoe de man erin speelde. En dat was goed. Wie niet zijn beste dag had was scheidsrechter Zwart uit Ferwerd. Zijn beslissingen waren niet altijd terecht en kende veel vraagtekens.

VCR liet in de beginfase direct zien wat de bedoeling was. Zo vroeg mogelijk scoren. En dat deden ze dan ook in de persoon van die dekselse Abe Dreyer. Toch begon men na ongeveer 30 minuten spelen te knoeien. De wedstrijd kantelde na een prachtige aanval die afgerond werd (2-0)door Anton Prins.
Na de rust werd het nog 3-0 door Rienk en 4-0 door Mame die nog werd aangeraakt door een speler van ASC. We zetten hem op naam van Mame.

De tegenstander viel tegen deze middag. Weinig kansen kregen de gasten. Ze incasseerden vier gele kaarten en een rode kaart. VCR kreeg maar 1 gele kaart. Nu speelde VCR ook een heel goede pot voetbal in het algemeen. Er zaten momenten bij dat het niet zo liep maar ze hielden het hoofd koel. Dat kon men niet zeggen van de tegenstander. Kankeren op elkaar, van heb ik jou daar. Gemene overtredingen wat waarschijnlijk door ergernis kwam. Dat koste ASC de kop. Toch was er een speler bij die een compliment verdiend voor zijn uitstekende spel. Dat was die kleine doelman van ASC. Hij behoede zijn ploeg voor een grotere nederlaag.

2 gedachten over “

  1. Smurf

    Gemene overtredingen? Belachelijke en zwaar onterechte rode kaart & daarnaast zeker 1 kaart aangenaait door smurf Abe Dreyer die volgende week beter in een rokje kan gaan voetballen. Goede voetballer maar oh zo onsportief. Overigens heeft VCR meer dan terecht gewonnen, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s