Birdaard te sterk voor VCR.

Aan de grasmat lag het zeker niet afgelopen zaterdag op de Vonder in Rinsumageest. Het lag er prachtig bij. Het speciale graszaad die voor dit veld werd gebruikt heeft zijn vruchten afgeworpen.. Nu zaak om ook verantwoord met deze grasmat om te gaan. Dat wil zeggen de jeugd niet voor, na of in de pauze in het doelgebied laten ronddollen. Voor je het weet heb je daar weer kale plekken. Dat is de taak van het bestuur en supporters om daar iets over te zeggen tegen die belhamels.

Nu de wedstrijd. Een derby stond op het programma. Een hele speciale volgens Anton Prins die zijn verhaal had verteld in de krant. Nou mensen het was een hele speciale. Birdaard was de betere ploeg, VCR liep elke keer weer achter de feiten aan. Voor de rust stond het al 0-2. Nu moet vermeld worden dat het eerste doelpunt vraagtekens opriep bij menig supporter. Een penalty die volgens mij vanaf mijn positie geen penalty was. Het tweede doelpunt was een enorme blunder van onze doelman, die dat zelf ook wel weet. Echter er moet gezegd hij had ook hele goede reddingen in de beginfase. Het was Birdaard die haar wil oplegde aan VCR.

Na de rust verwachte ik vuurwerk aan VCR zijde. Een peptalk van trainer van Zwol in de rust zou deze derby meer vuur moeten geven. Helaas was daar niets van te merken. Wederom liet Birdaard VCR zien hoe men moet spelen in de vierde klasse. Het hele veld werd benut door Birdaard waar VCR met moeite de bal in bezit kon houden. Met een drie nul voorsprong dacht Birdaard we zijn er nu wel. We kunnen wel een tandje langzamer. Maar het venijn zat hem in de staart. In een tijdbestek van tien minuten werd de 0-3 omgetoverd in een 2-4.
Birdaard had verdiend gewonnen dat is zeker maar wat kregen ze het toch nog even benauwd in de slotminuten.

Dit is speciaal nog even voor een supporter die te vroeg naar huis ging toen VCR nog met 0-3 achter stond. Beste supporter was u tot de laatste minuut gebleven dan had u nog enkele doelpunten kunnen aanschouwen. Nu gebeurd het wel vaker als u van het veld vertrekt voor de wedstrijd is afgelopen dat VCR nog scoort. Dus dit was eigenlijk niet zo vreemd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s