Eind goed al goed bij Twijzel.

De NOS medewerker bij de wedstrijd Twijzel-VCR.

De NOS medewerker bij de wedstrijd Twijzel-VCR.

Afgelopen zaterdag kon VCR kampioen worden. Winnen tegen Twijzel was het beste scenario zo niet dan een week later thuis tegen Jistrum. Toch moet men altijd er van uit gaan dat de eerste klap een daalder waard is. Laat niets aan het toeval over. Het vele VCR publiek zat er klaar voor. Nu de spelers nog. Wat te denken van de zenuwen die parten kunnen spelen.
Wat zou Eastermar doen tegen Harkema. De schrijvende pers was aanwezig net als de NOS die alles vastlegde voor de toekomst en om eventueel de beelden na de wedstrijd te kunnen analyseren. Nu de wedstrijd nog, klokslag half drie de aftrap.

Het veld was klote zoals ze zeggen. De bal hobbelde in plaats van rolde. Dit kon men merken tijdens het spel. VCR kwam op voorsprong na 18 minuten spelen door Anton Prins. Zo ging hij goed, op naar het kampioenschap. Na 25 minuten spelen stond de stand 0-2. Rienk was de man die deze treffer op zijn naam bracht. Ach, een eitje werd er gefluisterd bij het VCR aanhang. Helaas twee minuten later was de stand teruggebracht naar 1-2. Uit een corner werd de bal binnen gekopt. Kan gebeuren en voor de rust stond de stand al weer 1-3. Wederom was het Rienk op aangeven van Jenilson Pires die scoorde. VCR op voorsprong voor de rust in een zwakke eerste helft, maar het kampioenschap lag voor het oprapen.

Na de rust direct in de 49e minuut werd er door een blunder de 2-3 gemaakt door Twijzel. Het VCR publiek werd onrustig. Het zal me toch niet waar zijn. Tien minuten later de gelijkmaker. De zenuwen gierden over het veld bij menig supporter en speler. De NOS camera man schudde zijn hoofd.(hoezo onpartijdig) De voorzitter onrustig langs de lijn vraagt zich af of de bloemen niet te vroeg zijn besteld. Er wordt wat lacherig over gedaan maar toch. Dan trekt een wisselspeler zijn training jack uit loopt warm en wordt binnen de lijnen gebracht. Zijn naam Melle Wielinga. Zoon van ja de man die ooit eens twee keer scoorde in het eerste van VCR. De man die het zou maken na zijn debuut wedstrijd in de hoofdmacht en twee keer scoorde. Die zoon liet alle aanhang van VCR twee keer op de banken klimmen want hij scoorde voor VCR nog twee keer. De 3-4 (80e minuut)en de 3-5 (90e minuut)op aangeven van Rienk de Haas.
VCR is deze middag terecht kampioen geworden in een slechte wedstrijd dat wel maar daar malen we niet meer om. Ollee, ollee, VCR doet volgend jaar in de vierde klasse mee. JOECHEE!!!
Hierbij feliciteer ik als analist de trainer alle spelers en begeleiders met dit behaalde resultaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s