Volle winst voor VCR na belabberde wedstrijd.

Het uitstapje naar Boornbergum was er een die we snel moeten vergeten. Wat werd me daar slecht gespeeld. Een zeer slecht veld een slechte tegenstander en een VCR die niet vooruit te branden was. Man, man neem dan de koffie er nog bij (automaten koffie) en je zaterdag is echt naar de knoppen. Niet best was de eerste helft. Sommige VCR spelers waren in gedachten al weer op het goud gele strand van Ameland aan het pootje baaien. Ze waren niet scherp bezig. De man die de meeste aandacht trok in de eerste helft was de scheidsrechter.
Toch wist VCR op voorsprong te komen door een doelpunt van Rienk op aangeven van Mame Braaksma. Van tegenstand kon men niet spreken. Boornbergum deed er alles aan om het VCR lastig te maken maar met vijf basis spelers in de lappen mand aangevuld door spelers uit lagere elftallen zou VCR eigenlijk deze ploeg moeten oprollen. Dit gebeurde niet. Knap werk van dit Boornbergum dus.

De tweede helft was helemaal voor VCR. Direct na de aftrap werd de 0-2 gemaakt door Roelof op aangeven van de goed ingevallen Jenilson Pires. Nu dacht men de ban is gebroken ze scoren nu meer. Niets was minder waar. Het duurde tot de 99e minuut voor er 0-3 op het score bord verscheen door een doelpunt van Rienk. Tja, dat viel tegen. De aanhang van VCR had hier toch echt iets meer van verwacht. Belangrijker was dat de punten mee naar Rinsumageest gingen en het kampioenschap dichter bij komt. Volgende week zien we wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s