De Lauwers kregen gevoelige tik van VCR op de Vonder.

Voorwoord;

Ondanks gure weersomstandigheden was een bezoek aan de Vonder afgelopen zaterdag zeker de moeite waard. Alom spanning op en om het veld. Op het veld vanwege het spel van VCR, om het veld vanwege die verrekte kat die niet uit de boom wilde komen. De suggestie werd nog gewekt om die boom om te zagen zodat die kat wat sneller beneden zou zijn. Wat is het verschil met die kat en de voetballers zou je denken. Welnu, die kat durfde niet uit die boom te klauteren de spelers durfden een hele poos niet de volle aanval te kiezen. Ze waren aan het afwachten, aftasten net als die kat. Gelukkig kwam het op het veld goed en met die kat ook zodat men met een tevreden gevoel weer huiswaarts kon keren om zich te nestellen bij de centrale verwarming onder het genot van een mok warme chocolade melk.

Wedstrijd; (volledig uitgebreid verslag bij de webmaster te lezen)

VCR had in het begin van de wedstrijd enkele uitstekende kansen die niet benut werden. Na 10 minuten spelen was het Yannick Haakma die VCR op voorsprong bracht. In de 23e minuut was het Anton Prins die de 2-0 op het score bord toverde. In de slotminuten bracht de Lauwers de stand op 2-1 wat de spanning weer terug bracht in de wedstrijd.
Na de rust kansen over en weer. In de 62e minuut werd uit een vrije trap de 2-2 binnen getikt. Het zag er niet zo goed uit voor VCR en de toeschouwers kregen het al Spaans benauwd. Zouden de Lauwers weer met de punten naar huis keren want zo zag het er wel naar uit. Gelukkig kwam al snel het keerpunt aan VCR zijde. In een kort tijdbestek werden de Lauwers met de neus op de feiten gedrukt. Met dit VCR valt niet te spotten. In de 75e minuut was het Anton Prins die 3-2 maakte, vijf minuten later was het Josco van Andel die er 4-2 van maakte en ten slotte de ingevallen Arno Riemersma die er 5-2 van maakte. In de slotminuten door een kleine blunder van doelman Zwaagstra die de bal door zijn vingers zag glippen de eindstand van deze middag 5-3.
De analyse;
VCR was in het begin goed bezig. Prima kansen wat leidde naar de voorsprong. Daarna werd men laks zette niet door en liet de tegenstander in haar spel komen wat levensgevaarlijk was natuurlijk. Zodoende kon de Lauwers in de slotminuten toch nog op 2-1 komen. Ja, na de rust werd het bloedje spannend. VCR kreeg opgelegde kansen maar de Lauwers ook. Het kon alle kanten op, de vraag was wie scoorde als eerste. Er was een VCR speler die enkele zeer goede kansen om zeep hielp voor VCR. Mijn oma had ze nog gemaakt hij niet dus. Dan scoort de Lauwers gelijk. Gaan we dan toch nog de boot in? Zijn we weer het bokje tegen de Lauwers? Die kat in die boom zat er ook nog steeds en durfde niet naar beneden te gaan had VCR wel de durf om het tij te keren? In een tijdbestek van een klein kwartiertje werden de Lauwers op een achterstand gezet waar je alleen van kunt dromen. Van opluchting vloog mijn paraplu me uit de hand. We hadden de Lauwers een poepje laten ruiken. Dat ze er nog 5-3 van maakten door een blunder van doelman Zwaagstra deed er niet meer toe. Trouwens hoorde dat Renee privé les krijgt er mag gezegd worden dat het wel zijn vruchten begint af te werpen ondanks die kleine blunder. Hij wordt met de week beter volgens mij);

Amusementswaarde volgens de analist;
Voor de pauze een vijf na de pauze een dikke 8.

Speler(s) van de wedstrijd. (volgens de analist)
Kon deze wedstrijd geen speler vinden die deze titel verdiend al zat het optreden van doelman Zwaagstra er dicht tegen aan.

Conclusie:
Het gaat uitstekend met VCR toch dient men te waken voor al veel optimisme, in de zin van Kampioen worden (zoals in de wandelgangen al wordt gefluisterd). Er moeten nog wel wedstrijden gespeeld worden. Maar dat we een goede start maken is duidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s