Een slaapverwekkende overwinning op ODV.

Voorwoord;
Aangezien mijn tijd kostbaar is dit keer geen lang verhaal uit de koker. Ben strontverkouden geworden tijdens de wedstrijd door al die nattigheid dat ik thuis meteen de papieren zakdoekjes vol heb zitten snotteren. Tussen de bedrijven door het nonsens verhaal van P.K zitten lezen om daar met gemengde gevoelens over na zitten te denken. Laat ik duidelijk zijn deze persoon die niet onder eigen naam durft te publiceren heeft volgens mij vroeger echt te weinig speelgoed gehad als ik namens Fokke mag spreken. Toch wordt het door veel mensen gelezen al kun je er meestal geen bonensoep van maken. Er wordt zelfs beweerd dat deze persoon een beetje doorgedraaid is in zijn studie periode. Toch kon de analist de humor er wel van inzien, vandaar even deze reactie.

Wedstrijd; (volledig uitgebreid verslag bij de webmaster te lezen.)
De eerste helft had weinig hoogtepunten. Zag het er eerst niet naar uit toch nam VCR de leiding na een kwartier spelen. Piet Raap was de maker op aangeven van Rienk de Haas. Het was aan doelman Zwaagstra te danken dat VCR met die voorsprong de rust in ging.
Na de rust werd het trainer van Zwol wat te gortig en schreeuwde zijn mannen toe dat ze wel creatief mee moesten doen. Het liep dus niet zoals afgesproken. Na een 60 minuten spelen stond de stand gelijk door de nummer 11. De goed ingevallen Yannick Haakma zette VCR weer op voorsprong, twee minuten later werd het zelfs 3-1 door Rienk de Haas. Door een handsbal van Watze Houtstra in het strafschopgebied, penalty, kon ODV nog een keer tot scoren komen en werd de 3-2 eindstand bepaald. Diend nog wel vermeld te worden dat scheidsrechter K.Sjoerdsma nodig aan een nieuw horloge toe is. Hij liet veels te lang doorspelen.

Analyse;
Deze wedstrijd gaat zeker te boek als slaapverwekkend. Naast mij stond een supporter die meer de mond open had van het gapen dan van opwinding of sensatie. De tegenstander was beter op elkaar ingespeeld. Vond elkaar beter en sneller. Het middenveld van VCR speelde niet goed deze middag. Trainer van Zwol haalde Arno van het veld. Hij speelde niet zoals we van hem gewend zijn gewoonlijk. Goede beslissing dus. De tweede helft was beter te pruimen. En naarmate de wedstrijd vorderde kwam er zelfs nog wat spanning in. In het bijzonder omdat de scheids zijn klokje niet de juiste tijd aangaf en veels te lang liet doorspelen. Denk aan vervanging toe? Nee, ik kan rustig zeggen dat de doelman van VCR de man van de wedstrijd was. Vooral in de eerste helft sleepte hij VCR er door heen.

Amusementswaarde; ( volgens de analist) een magere 5.

Speler(s) van de wedstrijd (volgens de analist)
Dit keer twee. Voorop staat Rene Zwaagstra die uitstekend zijn doel stond te verdedigen, en dan de hardwerkende Anton Prins. Hij was werkelijk overal deze middag.

Conclussie;
Het kan niet altijd feest zijn en dat bewezen ze vandaag maar weer eens.

Een gedachte over “Een slaapverwekkende overwinning op ODV.

  1. Fokke van Hijum

    Ik wil even reageren op het verhaal van de analist. De woorden “hij heeft vroeger te weinig speelgoeg gehad” heb ik niet gebruikt.

    Fokke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s