In spannend duel VCR onderuit tegen Mulier.

Het was al weken van te voren aangekondigd op de site van VCR. Komt allen naar de Vonder en steun de ploeg van Anton van Zwol. Er waren afgelopen zaterdag dan ook vele toeschouwers aanwezig om VCR te zien spelen tegen de derde klasser Mulier. Gewapend met toeters en een enkel spandoek werd VCR aangemoedigd. Zelfs een damesteam van VCR had een ere haag gemaakt om onder veel gekrijs de spelers te begroeten richting veld. Waar maak je zoiets nog mee. Alles leuk en wel er moest nog wel gespeeld worden natuurlijk. Dit alles zal zeker indruk op de mannen van trainer van Zwol hebben gemaakt. Zij waren al helden voor ze een bal hadden aangeraakt. Zij konden nu alleen nog onsterfelijk worden als ze dit Mulier vandaag zouden verslaan.

Dit verslag wordt even anders dan normaal dat zult u met me eens zijn. Geen analyse, geen gezeik over wie er niet goed speelden. Nee, dit wordt een zeer positief stukje, of wordt het tijd dat ik de dokter een bezoekje ga brengen. Nee, dit wordt een stukje die o.a.Grietje zal waarderen. Al zullen ze nu hopen dat ik die weg in zal slaan. No way Grietje en al die anderen. Dit is een uitzondering.

Het volledige verslag is weer te lezen bij de webmaster die het zoals gebruikelijk het met veel toeters en bellen met u doorneemt.

Goed dat was dat, nu naar de wedstrijd. Wat hebben we genoten van deze wedstrijd. Dacht men eerst nog kansloos te zijn tegen dit Mulier, VCR vocht zich elke keer maar weer terug na een achterstand. Pure klasse. Nooit bang zijn voor je meerdere is mij altijd geleerd. En dat was VCR zeker niet deze middag. Het verschil lag hem in het spel van de gasten. Dan werden de turbo`s weer aangezet aan de buitenkanten en hield heel het VCR publiek haar adem in. Wat waren die gasten soms snel. De nummer 11 was een ware plaag. Hij was het die Mulier op de 0-1 bracht. Maar wij hebben altijd de Haas en Raap nog en die twee brachten VCR weer op gelijke hoogte. Mulier kwam weer op voorsprong door een bal die de paal raakte en door de nummer 7 binnen getikt kon worden. Tien minuten later werd het 1-3. Als twee minuten later de paal wordt geraakt slaakt heel VCR een zucht van verlichting. Dan het moment dat Anton Prins onderuit gehaald werd in het strafschopgebied. Penalty. Daar hebben we ook specialisten voor. Watze Houtstra de koele kikker deed wat hij doen moest en VCR zat weer in de wedstrijd.2-3. Hoog tijd om even bij te praten onder het genot van een bakje koffie en te praten over het goede spel van VCR.

Na de rust was het Mulier die geluk had. Een schot raakte de bovenlat. Hierna werd een speler van Mulier onderuit gehaald en uit die penalty weet Mulier weer te scoren 2-4. Het was prachtig om te zien hoe het publiek meeleefde toen Rienk de Haas uit een vrije trap doel trof 3-4. Weer werd een lawine van toetergeweld tot stand gebracht zodat men bijna om een gehoor apparaat moest om elk te kunnen verstaan. Vier minuten later stond de stand alweer 3-5. Een laag schot van de nummer 7 trof doel. Dan denk je het zal dan nu eindelijk wel gebeurd zijn met VCR maar nee hoor. Hands in het strafschopgebied van Mulier. Die beste brave scheidsrechter die uitstekend floot wees de penalty stip aan en weer kwam Houtstra naar de bal gelopen en schoot de bal kei hard binnen 4-5. De gevaarlijkste man van Mulier nummer 11 bracht de stand uiteindelijk op 4-6. Mensen wat een wedstrijd. Wat een doelpunten. En dat voor maar twee euro. Na afloop klonk applaus voor de spelers. Zij bezorgden de toeschouwers een wedstrijd waar nog lang over nagepraat zal worden. Grote klasse jongens.
Amusementswaarde; een dikke 9.

Een gedachte over “In spannend duel VCR onderuit tegen Mulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s