VCR hersteld zich in tweede helft tegen zwak TFS.

Voorwoord;

Afgelopen zaterdag moest VCR thuis spelen tegen TFS. De ploeg van Anton van Zwol stond op een 5e plaats. De vorige wedstrijd in Niekerk was bar slecht volgens het meegereisde publiek. TFS had men al eens verslagen in de bekerronde met 5-1. Met deze gegevens in het achterhoofd mocht het geen probleem opleveren deze middag. Niets was minder waar. De harde herfstwind zorgde er voor dat er veel misverstanden ontstonden. Deze wedstrijd kende alweer twee gezichten die gelukkig toch naar een overwinning voor VCR ging.

De wedstrijd; ( volledig uitgebreid verslag vindt u bij de webmaster)

In de eerste helft kon men met moeite 4 kansen noteren die aanspraak kon maken op een vermelding in het verslag. Twee kansen voor TFS kwamen op naam van de rugnummers 11 en 9 die beide naast gingen. Voor VCR ging een kans van Hans Wielstra naast en Rienk de Haas schoot voorlangs.
De tweede helft kende meer hoogte punten die begon met de penalty in de 53e minuut. Piet Raap werd onderuit gehaald en Watze Houtstra mocht de trekker overhalen wat hij perfect deed. Na een kwartier maakte Hans Wielstra er 2-0 van. Na 75 minuten spelen was het J.W die er 3-0 van maakte. In de slotminuten mocht de hardwerkende de Haas zijn doelpunt maken (4-0) door eerst wel vier keer op rij te missen.( prima reddingen van de TFS doelman) Melle Wielinga was het die de eindstand bepaalde voor VCR 5-0.

De Analyse;

Oh, oh, wat ging het weer moeilijk allemaal. De eerste helft was echt brandhout. De stemming bij het publiek was somber men zag VCR tegen zich zelf vechten. Dit was VCR op zijn slechtst. Na 45 minuten spelen was het publiek blij dat ze om koffie konden. Wat daar in de box is besproken zal wel nooit uitkomen maar na de rust begonnen ze veel beter te spelen. Nadat Piet hard onderuit werd gehaald en VCR op voorsprong werd gezet door Watse kreeg men weer wat adem. Nadat er redelijk snel weer een doelpunt viel te noteren was de beer los bij VCR. De tegenstander was de kluts helemaal kwijt de rest van de middag. Geen kans kregen die gasten weer. Doelman Zwaagstra kon rustig gaan vissen, de ballen die hij kreeg waren een eitje. Toch was er nog iemand die zijn zinnen had gezet op een doelpunt en zich uit de naden werkte om zijn doelsaldo te vergroten. Rienk de Haas wat had die man een pech dat de doelman van TFS niet meewerkte en toevallig deze middag in bloedvorm verkeerde. Vier prima kansen kon hij met de voet tegenhouden. Pas in de slotminuten verschalkte hij de doelman wat een grote opluchting voor hem zal zijn geweest.

Amusementswaarde ( volgens analist)

Eerste helft een drie, tweede helft een 7.

Speler(s) van de wedstrijd;

Ook deze wedstrijd twee man. De aalgladde Piet Raap en de beresterke Rienk de Haas.

Conclusie;

Voor TFS was het een martelgang die tweede helft. VCR won met 5-0 dit hadden minsten vier meer moeten zijn. Tevreden met de punten maar niet met het spel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s