Eerste punten binnen tegen Boornbergum.

Voorwoord;

Twee wedstrijden gespeeld en maar 1 punt. VCR snakt naar haar eerste overwinning. Goed voetbal verdient meer dan dat. Zaterdag kon men dat verwezenlijken door Boornbergum te verslaan. Dit deden ze dan ook echter de wedstrijd kende twee gezichten. Als toeschouwer kon men tevreden zijn met de overwinning. Met de uitslag niet.

De wedstrijd; (volledig verslag bij de webmaster)

De scheidsrechter had nog maar net zijn fluitje uit de mond genomen bij aanvang van de wedstrijd of VCR stond al op voorsprong. Jan Willem v.d.Wal scoorde. Na 8 minuten spelen blunderde de doelman van Boornbergum zodat Rienk de Haas de 2-0 binnen tikte.
Na 20 minuten spelen was het een voorzet???? van Piet Raap die zorgde dat VCR op 3-0 kwam. Vijf minuten later maakte de nummer 9 van Noordbergum de 3-1. Hierna werd het 4-1 door een vrije trap van wie anders dan Rienk de Haas. Hierna werd het spel slordiger van VCR en stokte de aanvalsdrift. Die kwam pas weer op gang in de slotminuten van de eerste helft. Eerst maakte Hans Wielstra er 5-1 van en tot slot weer uit een vrije trap van Rienk de Haas kwam de 6-1 op het scorebord te staan. Na de rust zag men een totaal andere VCR. De score werd pas laat in de tweede helft weer wat opgekrikt. Uit een mooie aanval wist Rienk , Piet Raap te bereiken die die er 7-1 van maakte. Ook de laatste werd gemaakt door Piet Raap op aangeven van Jenilson Pires. Eindstand dus 8-1.

De Analyse;

Boornbergum behoort tot een van de zwakste tegenstanders in deze competitie. Voornamelijk de doelman oogde niet goed. Zoals eerder vermeld kende deze wedstrijd twee gezichten. De eerste helft was best goed te noemen. En dat niet alleen om zijn doelpunten. De tweede helft was echt knudde. Men had gewoon door moeten gaan met voetballen. Nu prutste men dat het een lieve lust was tot ergernis van het thuispubliek. Men wilde meer. In de eerste helft stokte het ook even na het vierde doelpunt, waarna trainer Anton van Zwol langs de kant riep dat men op moest houden met knoeien. Hier luisterde men naar en er volgden nog twee doelpunten. Dit miste ik in de tweede helft. Nog een geluk dat men tegen een zwakkere tegenstander stond te spelen.

Amusementswaarde; (volgens de analist)

Deze wedstrijd verdient niet meer als een zes.

Speler(s) van de wedstrijd; (volgens de analist)

Eigenlijk was er niet een speler die echt opviel of het moeten Piet Raap en Rienk de Haas zijn. Elk maakte drie doelpunten.

Conclusie;

VCR kan goed spelen als het moet, maar gaat vaak verslappen na een voorsprong. Dit zal ze zeker nog eens opbreken vooral tegen betere tegenstanders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s