In spannend duel verlies voor VCR.

Voorwoord;

Het voetbalseizoen is weer van start gegaan. Met de nieuwe trainer Anton van Zwol aan het roer. Wat we van hem kunnen verwachten is afwachten. Het zijn wel de spelers die het moeten doen. Als ze niet doen wat de trainer zegt dan houd het op natuurlijk. Zo simpel is dat. Zaterdag kon men weer een paar nieuwe jonge spelers begroeten op de grasmat. Mame Braaksma, Melle Wielinga en Douwe Wiegersma. Onder prachtige weer omstandigheden zag men een zeer aantrekkelijk duel.

Wedstrijd; ( volledig verslag bij de webmaster)
Al na vijf minuten werd de bovenlat geraakt, VCR kwam met de schrik vrij. Na tien minuten spelen was het Roelof Vellema die de 0-1 op het score bord bracht. Na 16 minuten spelen werd er door geblunder achterin bij VCR de 1-1 gemaakt door de Lauwers. In de slotminuten kwam VCR op voorsprong door een geweldige vrije trap van Rienk de Haas 1-2.
Na de rust sloeg de Lauwers toe na vijf minuten spelen. Over drie schijven werd een snelle counter beloond met de aansluitingstreffer. In de 82e minuut sloeg het noodlot toe voor VCR.
Eerst werd de paal nog geraakt door nummer 6 in de rebound was het de spits van de Lauwers die het winnende doelpunt 3-2 op zijn naam bracht.

Analyse;

De achterhoede stond niet op scherp. Zo maakte de laatste man vaak blunders, wat al na 13 minuten spelen een doelpunt had kunnen zijn echter de nummer 9 schoot net naast. Men zag het aankomen de gelijkmaker, en weer door geblunder. Wat ook nu weer opviel was dat het veld niet breed werd gehouden. Het kroop weer te veel naar elkaar. Van Andel werd gewisseld voor Jan Terpstra ( die zeer goed inviel) Wat die herdershond op het veld moest is mij een raadsel volgens mij was dit als afleiding bedoeld want niemand was er om die hond van het veld te halen. VCR kreeg in de slotminuten nog een vrije trap die Rienk op een geweldige manier langs de doelman binnen schoot. Na de rust was het spel beter van VCR. Mooie aanvallen zag men die niet beloond werden. Ook nu viel op dat het middenveld het vaak liet afweten. VCR kreeg nog wel kansen echter de Lauwers wonnen in de slotminuten. Er waren VCR spelers bij die de tong op de schoen hadden. Die het net niet 90 minuten vol konden houden, terwijl men weet dat een voetbalwedstrijd 90 minuten of langer kan duren. Snap dan ook niet dat een speler mopperend over het veld riep “dat hij hem dood liep”. Ja, het is geen blaas voetbal zal ik maar zeggen.

Amusement waarde deze wedstrijd; ( volgens de analist)

De toeschouwers hadden niet te klagen vandaar een dikke 7

Speler(s) v.d. wedstrijd; ( volgens de analist)

De ingevallen Jan Terpstra speelde een zeer goede wedstrijd als invaller. Soms bikkel hard, geen gezeur, en gemeen als het niet anders kan. Verder was Renee volgens mij in bloedvorm.

Conclusie:
Verloren echter wel in een mooie spannende wedstrijd.

Een gedachte over “In spannend duel verlies voor VCR.

 1. Milieu activist

  De wedstrijd:
  Die analist…. kan hij zich niet eens beter houden met andere dingen i.p.v. het 1e elftal van een 5e klasser te bekritiseren? Zelf ere-divisie clubs komen er milder vanaf bij Johan Derksen.

  Het antwoord is jawel. Hij kan beter eens kijken naar de dingen die hij zelf doet. Hij zet namelijk het oud papier in een plastic zak aan de kant van de weg.

  De analyse:
  Mijnheer de analist, oud papier hoort niet in één plastic zak. Het dient aan de kant van de weg gezet te worden in dozen die zelf ook gerecycled kunnen worden.

  Plastic hoort thuis in de grijze container, of nog beter in de plastic bak.

  Conclusie:
  Mijnheer de analist, denkt u eerst eens aan het milieu en doe het zelf goed, voordat ui andere bekritiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s