Nipte overwinning VCR op Jistrum.

Voorwoord.

Op papier moest Jistrum een eitje zijn voor VCR. Maar VCR is VCR niet meer. Het speelt de laatste tijd beroerd en dat voor een ploeg die in de beginfase van de competitie nog geweldig speelde. Men zag de ploeg wel bij de eerste drie eindigen. Hoe kan men zich zo vergissen. De ploeg is nog maar een schim van dat elftal. Het heeft met iedere tegenstander problemen. Waar dit aan ligt, is mij een raadsel.

De wedstrijd. ( volledig verslag bij de webmaster.)

In de beginfase had VCR al op voorsprong moeten staan. Na 15 minuten uit een penalty werd het 1-0. Vijf minuten later kwam de ploeg op 2-0. Daar bleef het bij tot de rust.
Na de rust ( 3e minuut) werd het 2-1. Jistrum kwam zelfs nog op gelijke hoogte door een prima afstandschot 2-2. Twee minuten later maakte Anton Prins de 3-2 voor VCR. Er kwamen nog wat kansjes maar die werden niet benut.

De analyse;

Dit is weer zo`n wedstrijd waar je de tranen in de broek schieten. Wat een gepruts. Van keldervoetbal hoef je niet veel te verwachten maar dit sloeg helemaal nergens op. Jistrum mag geen probleem zijn voor VCR. Toch speelde deze ploeg zich naar grote hoogten door het slechte spel van VCR. Nu speelde spits de Haas niet mee omdat die genaaid werd in de vorige wedstrijd tegen Waskemeer. Maar het moet toch mogelijk zijn om er meer uit te halen. Wat ging er allemaal mis deze middag. Het veld werd weer niet optimaal benut. Men trok te veel naar binnen. Men maakte geen gebruik van het windvoordeel voor de rust. Men schutterde achterin waar je u tegen zegt in het bijzonder in de tweede helft. Bal spelen zonder te kijken waar medespeler staat. Doordat VCR slecht speelde maakte dat de tegenstander weer sterker. Ze roken kansen en zowaar konden ze de achterstand gelijktrekken. Stond in het programma boekje nog vermeld dat er niets meer te halen viel voor VCR dan alleen nog de eer. Die eer kreeg Anton Prins door zijn winnende treffer. Hij maakte het, dat er na deze wedstrijd, er toch nog wat om over na te praten viel.

Conclusie;

Deze wedstrijd maar snel vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s