VCR had gelijkspel verdiend tegen ASC

Reactie’s op de preek kunnen vanaf nu weer geplaatst worden..

Klik op de titel ( in het rood) van het stukje. Scroll naar beneden en daar kun je een reactie plaatsen.

Voorbeschouwing:

Wat moet men doen om dit VCR weer op de rails te krijgen. Een positieve benadering is bijna niet mogelijk na die blamerende nederlaag tegen VVSV. Wat is er over gebleven van de ploeg die gevuld met nieuw talent de ranglijst even zou bestormen? Zitten ze nog wel lekker in haar vel? Hebben ze nog wel spelplezier. Of wordt de druk te groot. Vast staat dat VCR langzaam uitdooft als een kaars in de nacht als er geen verbeteringen komen. Het analyseren van deze groep is niet zo gemakkelijk. Het bezorgt me dagelijks koppijn. Zo zal het ook zijn voor de mannen die nu deze ploeg op de rails moeten houden tot volgend seizoen het stokje zal worden overgenomen door Anton van Zwol.
Zaterdag was ASC de tegenstander van VCR. Deze ploeg draait lekker bovenin mee en kan als alles meezit zelfs nog kampioen worden. VCR zal moeten winnen om niet verder in de put te geraken. Nu was de gelegenheid daar om het thuispubliek weer voor zich te winnen. Want dat men kan voetballen is bewezen in de beginfase van de competitie. Strijdlust mist men nu op nog negen wedstrijden voor het einde.

De wedstrijd: ( volledig wedstrijd verslag bij de webmaster)

De eerste helft was gelijkwaardig. Over en weer waren kansen, die niet benut werden. Tien minuten voor het einde speelde VCR sterk. Kregen dotten van kansen die gemist werden door de spitsen van VCR. Na de rust vielen de doelpunten in het voordeel van ASC. Deze ploeg kroop uit zijn schulp en zorgde voor veel gevaar in het strafschopgebied van VCR. Ondanks het verlies van VCR kan men zeggen dat een gelijkspel hier op zijn plaats was geweest.

De analyse;

Men kon zien, dat als VCR druk uitoefende op de verdediging van ASC, deze grote problemen kreeg. Hier werd niets mee gedaan. VCR was slordig had veel balverlies en de spitsen waren deze middag niet scherp. Waren ze scherp geweest dan had het voor de rust al 2-0 kunnen staan voor VCR. Nu breng je je zelf weer in grote problemen. Als dan de tegenstander ook nog een grensrechter langs de lijn heeft te staan die net doet of hij op schiphol de vliegtuigen binnen loost dan zakt je de broek helemaal af. Een ergernis deze man.

Conclusie;

Gezakt naar de achtste plaats. Volgende week naar Twijzel. Ik stel voor om dan in de pauze geen thee meer te drinken maar over te gaan op Redbull. VCR heeft puntjes nodig.

3 gedachten over “VCR had gelijkspel verdiend tegen ASC

  1. Supporter ASC

    Dat de heer Steegstra absoluut niet tot het rijtje topanalisten behoort dat is al jaar en dag in de wijde omgeving bekend. Dat de moeder der analytici Jan Mulder deze man na al die jaren nog steeds niet heeft geroyeerd is een schande voor het vak van voetbalanalytici. In grote lijnen bezigt deze “analist” wekelijks dezelfde inhoud als het “voetverslag” op de website.
    Regelmatig lees ik als volger van de 5e klasse C en supporter van ASC alle verslagen e.d.. Maar wat deze man wekelijks bij elkaar weet te verzinnen, daar rijzen mijn haren tot hoogtegebergten waar een normaal mens niet eens durft te komen. Hij durft te beweren dat VCR geen druk uitoefende op het team uit Augustinusga. Naar mijn idee heeft VCR het ASC behoorlijk lastig gemaakt en was het in bepaalde fases absoluut de meerdere van ASC, behalve in het eerste kwart van de eerste helft en in het eerste gedeelte van de tweede helft. Tijdens de resterende periodes werd ASC naar mijn idee wel behoorlijk onder druk gezet door een gegroepeerd VCR. Dus laat deze man alstublieft een ander “vak” uitkiezen, een vak die hij misschien wel “beheerst”, welke? Ik zou het u niet kunnen vertellen.

  2. Klaas Jan

    Ik vind voorgaande reactie van de anonieme supporter op zijn minst niet al te sterk beargumenteerd. Volgens mij staat er in het verslag wel degelijk dat VCR gedurende het begin van de wedstrijd grote druk uitoefende op de tegenstander. Kwestie van goed lezen dus en niet zo gemakkelijk willen scoren. Het lijkt me overigens ook zeer onwaarschijnlijk dat Jan Mulder zich bezighoudt met de perikelen omtrent het voetbal in de 5e amateurklasse, laat staan met de kwaliteit van het commentaar daarop. Dergelijke pretentieuse babbels kunnen dus in het vervolg achterwege worden gelaten. Tot slot heb ik me laten vertellen dat de verslaggever in kwestie zijn bakkersvak elke week zeer aardig in weet te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s