VVSV 09 geeft VCR pak slaag

 

 Hier het verkorte verslag van de wedstrijd. Bij webmaster de lange.

Zaterdag moest VCR uit naar Ulrum tegen VVSV09 op Sportpark De Kley spelen. Een tegenstander die het de laatste tijd goed doet. VCR snakte weer eens naar een overwinning want de ploeg zakt als een plumpudding naar de bodem. Onder koude weeromstandigheden wat voornamelijk door de koude wind kwam zag men een worstelende VCR. Spits de Haas was niet fit deze middag maar speelde wel. Tijdens de warming-up blesseerde Watze Houtstra zich die afhaakte wat een teleurstelling was voor het hele team. Mede door het slechte spel, koude wind en het aantal tegendoelpunten geen volledig verslag deze ronde.

 

VCR werd direct na de aftrap ( 2e minuut) al op achterstand gezet via een corner. Het spel oogde zeer onrustig. Veel misverstanden, foute passes zorgden dat de druk hoog bleef op de verdedigers van VCR het eerste kwartier. Vooral nummer 9 van VVSV 09 zorgde voor veel onrust achterin. VCR kwam pas na dik 20 minuten spelen echt gevaarlijk voor het doel van de tegenstander. Het was Rienk de Haas die zag dat de doelman zijn schot kon wegwerken. Na 23 minuten spelen werd in eerste instantie het schot van nummer 9 verwerkt door doelman Hans Wassenaar maar door een blunder van een verdediger kwam de bal voor de voeten van no 10 die binnen tikte 2-0. In de slotminuten werd het nog 3-0. Doelman Wassenaar kon een schot niet klemvast krijgen zodat een speler van VVSV 09 deze simpel achter de lijn kon tikken.

 

Direct na de pauze kreeg VVSV 09 een penalty die benut werd en de stand op 4-0 bracht. In de 48e minuut kon een schot van Piet Raap nog net gepakt worden door de doelman van VVSV 09. Na 70 minuten spelen werd het 5-0. Tijd om huiswaarts te keren.

Het spel liet te wensen over deze middag. Veel spelers zaten met de gedachten ergens anders.

Het speelde niet als een eenheid.

p.s. Het werd zelfs nog 6-1 bleek na thuiskomst.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s