Jaaroverzicht in een notendop door de Analist.

 

Eindelijk schijnt het zo ver te zijn dat mijn site weer te gebruiken is. Vandaar, een klein overzicht van gebeurtenissen die plaatsvonden voor de winterstop.

 

Wij zijn in deze tijd van recessies weer met zijn allen het jaar uitgeknald. Voor miljoenen is de lucht in geschoten, waar men beter het anders had kunnen gebruiken. Nu zullen er vast mensen zijn die dit jaar geen vuurwerk hadden om wat voor reden dan ook. Heel verstandig.

Bij VCR miste men de laatste tijd het echte vuurwerk. Schoot men in het begin als een komeet omhoog op de ranglijst, halverwege stokte het en zakte VCR weer wat naar beneden. Opgedroogd kruit? Was de aandrijving niet meer zoals het was? Wie zal het zeggen.

 

Het VCR bestuur besloot om een nieuwe trainer aan te stellen in de persoon van Anton van Zwol. Hij moet zorg dragen dat dit VCR weer eens een reden heeft om het aloude clublied uit de kast te halen. Of zal de huidige trainer Prins nog voor vuurwerk kunnen zorgen na de winterstop.

 

Bestuurlijk waren er ook veranderingen te melden bij VCR. Zo werd o.a. oud ster speler Sake Vellema voorzitter van VCR. De in Dokkum wonende Sake zal elke maand een column schrijven op de site van VCR. Hij schijnt dit elke 15e van de maand te proberen. Dit is uniek bij VCR. Hij is de eerste digitale voorzitter van VCR.

 

Uit onderzoek is gebleken dat de site van VCR de mooiste uit de omgeving heeft. Dit verdient wel vijf sterren. VCR kan trots zijn op de man die dagelijks deze site onderhanden neemt en alles bij de tijd houd. Het is informatief, actueel en is niet te beroerd om ieders zijn mening te laten horen. Het is te hopen dat hij dit nog jaren mag volhouden.

 

Nu moet de nieuwe voorzitter Sake zich verder nog bewijzen de oud voorzitter Reinder heeft het toch maar voor elkaar gekregen dat veel supporters het komende seizoen de wedstrijden vanaf de zit tribune kunnen volgen. Nu is die niet overdekt dat koste te veel, maar men kan tijdens regenachtige wedstrijden een VCR paraplu huren. Dit geld gaat weer naar de vereniging die dat weer gebruikt voor andere doelen. Zo kunnen de spelers dus veel gillende keukenmeiden vanaf de zittribune verwachten deze zomer.

 

Hebt u zich ook te pletter gegeten de afgelopen maanden? Voor elke boodschap naar de C1000? En dat allemaal voor die voetbalplaatjes. Veel ouders zijn blij dat die actie nu is afgelopen. En de jeugd kan nu alleen nog maar ruilen om de ontbrekende personen bij elkaar te krijgen voor het boek. Er zullen dus wel ruilmiddagen georganiseerd worden.

 

Dit was het mijn overzicht in een notendop dit jaar. Ik wens een ieder weer een sportief en gezond 2012 toe.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s