Voorbeschouwing seizoen 2011/2012.

Voor VCR gaat er een nieuw tijdperk beginnen. Veel verjonging zorgt voor een verfrissent elftal. Afgelopen zaterdag kon men al een team aanschouwen die hoge ogen zal gooien in deze competitie. Los van het feit dat er gespeeld werd afgelopen zaterdag tegen het altijd zwakke Jistrum ( beker; eindstand 11-1 ) zag men doelpunten waar men alleen maar van kon dromen. Trainer Prins had de oudjes niet opgesteld en heeft deze eigenlijk ook niet meer nodig. Met respect natuurlijk maar deze oude knarren kunnen dit tempo van de jeugd lang niet meer volgen. Tijd om het woord aan de jeugd te laten. Het was een verademing om te zien hoe de vleugels werden bediend, mooie voorzetten werden gegeven en het gemak hoe de doelpunten tot stand werden gebracht. Dat het maar bij die 11 doelpunten bleef was een wonder.

Als men nu denkt dat VCR kampioen zal worden het nieuwe seizoen en de kritiek van de analist nu eindelijk voorbij is die heeft het mis Daarvoor is het te vroeg om te juichen. Er zitten enkele nieuwe clubs dit seizoen in de competitie waar VCR geen ervaring mee heeft gehad. VCR is versterkt maar hoe zit het met die andere verenigingen. Bovendien dit team moet nog gesmeed worden tot een hecht team. Een team dat gezamenlijk de schouders eronder wil zetten. Die voor elkaar door het vuur willen gaan.

Mijn voorspelling voor dit seizoen. VCR zal bij de eerste vijf eindigen. Op de eerste plaats is na bestudering van de standen van het vorige seizoen Grootegast die aanspraak zal maken op het kampioenschap. Echter dat is vanaf papier, de werkelijkheid is meestal heel anders.
Ik wens een ieder weer een zeer sportief en doelpuntrijk voetbalseizoen toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s