Pupillenvoetbal in Jistrum toch winst voor VCR.

Voorbeschouwing;

Het beloofde een prachtige middag te worden in Jistrum. Jistrum de ploeg die 140 doelpunten tegen kreeg, en op een 12e plaats stond, was de tegenstander van VCR afgelopen zaterdag. De ontvangst was uitmuntend, ( koffie met slagroom waar krijg je dat tegenwoordig) het weer was voortreffelijk en er lag een prima grasmat dus wat kon er nu mis gaan zou je zeggen. Welnu, deze wedstrijd was een hopje in een brouwketel.

Wedstrijd; (uitgebreid verslag bij webmaster)

VCR wist de score te openen na 14 minuten spelen door Symen Sytse Visser. Zes minuten later bracht Oene v.d.Woude de score op 0-2. Jistrum kreeg zeker drie opgelegde kansen die niet benut werden. Direct na de rust (na drie minuten spelen) werd de eindstand bepaald door een penalty. Tom Feddema bracht dit doelpunt op zijn naam. Eelke de Vries trof halverwege de tweede helft nog de paal. Eindstand 0-3.

Analyse:

Het enige positieve wat het vermelden waard is, is dat men drie keer scoorde en dat het een zeer sportieve wedstrijd was. Ook al vielen ze soms bij bosjes neer. Meestal geschiede dit door onkunde later meer door conditiegebrek voornamelijk die van Jistrum. Voor de rest was het een waardeloze wedstrijd. Wil er daarom ook niet te lang bij stilstaan. Net als in de thuiswedstrijd van VCR tegen Jistrum die slaapverwekkend was. Dat er nog positieve kreten langs de kant te horen waren had meer te maken met het zonnige weer. Het was nog een geluk dat Jistrum niet kon scoren, anders hadden zij voorgestaan voor de rust en nog verdiend ook. Drie opgelegde kansen kreeg de thuisploeg door gepruts achterin bij VCR. Na de rust ging het speelkwartiertje rustig verder. Jistrum kon niet beter en VCR had er duidelijk geen zin in vandaag.

Conclusie;

Om nu te zeggen in het Zottegems; Ge kun nog gien ei in tweeje stapmn gaat me wat te ver. Dat er uit een ander vaatje dient te worden getapt is zeker.

P1000440

2 gedachten over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s