Zwak VCR gelijk tegen rode lantaarndrager. ( 1-1)

Voorwoord;

Op de Vonder afgelopen zaterdag kon men de wedstrijd volgen VCR – St.Annaparochie onder leiding van scheidsrechter M.Brouwer. Men kon ook thuis blijven bij de kachel aangezien het ijs en ijs koud was. Die laatste groep mocht zich prijzen dat men thuis bleef. St.Annaparochie kwam met twaalf man naar Rinsumageest. Trainer en spelers. Ze kwamen allemaal in aktie tijdens de wedstrijd. Geen wisselspelers geen grensrechter en geen supporters. En het dan ook nog presteren om met een punt richting huis te gaan. Mijn complimenten aan deze ploeg.

Wedstrijd; (uitgebreid verslag op website van de webmaster)

De eerste helft was duidelijk voor VCR. Toch kon men pas laat op voorsprong komen. Men spreekt wel eens over dat schaap die over de dam gaat dan volgen er meer. In Rinsumageest niet. Ja, er stonden te veel makke schapen op het veld. Het was st. Annaparochie die de stand gelijk trok in de tweede helft die gezien haar positie in de competitie er nog het beste van probeerden te maken.

De Analyse;

De verwachtingen waren al niet al te best voor deze wedstrijd. Vorige week nog dik verloren nu was het publiek zeker wat optimistischer. Maar met een instelling van Jan Kont bereik je niets natuurlijk. Als je ook al klaagt over de trainingsopkomst ( 7 man) zegt dat al genoeg. Hier is geen therapie voor. Ze kunnen niet degraderen dus vrijuit voetballen zou ik zeggen. Dan bedoel ik ook voetballen. Het loopt de laatste tijd voor geen meter meer. Wat kan hier de oorzaak van zijn. Schiet de trainer te kort? Is hij te lief voor ze. Of ligt het gewoon aan de spelers zelf. Geen interesse, geen mentaliteit, ach vul zelf maar in. Dat men gefrustreerd na afloop naar de boxen gaat( vuilnisbak wordt omver geschopt, wat op tv meestal een deur of reclamebord is) is aan haar zelf te wijten. Niet die vuilnisbak hoort een schop te krijgen maar de spelers zelf verdienen een schop onder haar kont.

Conclusie;

Er zal iets gedaan moeten worden om er weer een hecht team van te maken. Een team dat strijden, wil voor de overwinning, want dat ontbreekt er nu aan.

2 gedachten over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s