Gelukkig Nieuwjaar namens de analist.

Het voetbal kent nu een winterstop. Veel voetballers vluchten naar de sporthallen om daar toernooien af te werken die georganiseerd worden door verschillende verenigingen. Prima natuurlijk. Het houd je conditie wat op pijl. Op de site van VCR stond te lezen dat trainer Prins bijgetekend heeft voor nog een jaar. Prima natuurlijk alleen verwacht ik dan wel vooruitgang. Dat ziet er nu nog niet naar uit. VCR op een 9e plaats kan volgens mij beter.
Het kleine gaatje dat ontstaan is tussen VCR en Tzummarum bedraagt maar 7 punten. Zeven punten zijn niet veel. Het zal dan ook direct na de winterstop moeten winnen om niet als een baksteen naar beneden te kelderen. Nu is natuurlijk alles mogelijk. VCR heeft een goede fase gekend, maar liet het daarna weer afweten. Dat houdt in dat het nog geen stabiele ploeg is. Daar zal trainer Prins aan moeten werken.

Tja en dan de actie waar ik het over had voor al die trouwe fans die zaterdags mee reizen. Die verdienen zeker zo aan het eind van de rit een kleinigheid. Wat moeten de spelers zonder publiek. Er waren wedstrijden uit waar maar 5a 6 VCR mensen toekeken. Dat is zeker niet leuk voor de spelers. Maar ja, als je niks presteert dan krijg je zoiets. Dan kunnen ze haar tijd wel anders besteden. Er zal dus gewerkt moeten worden aan een strijdbaarder team dat het publiek wat wil laten zien. Er zal dus de komende tijd worden gekeken naar het opkomende publiek bij zowel thuis als uit wedstrijden. Die worden genoteerd en aan het eind van dit seizoen kunnen ze wat van mij verwachten. Wat dat zal zijn is voor haar nog een verrassing. Noem het maar een kleinigheid.

Verder wens ik alle lezers van mijn site nog een gelukkig Nieuwjaar en veel voorspoed in 2011. Maak er weer wat moois van.

De analist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s