Wardy slaat na rust bikkelhard toe tegen VCR.

Voorwoord;

Het gaat niet goed. VCR zakt als een baksteen. Wat is er aan de hand bij VCR. Wat is de reden van deze terugval. De beste wedstrijd werd gespeeld tegen koploper Holwerd. Dat was een sensatie. Dat veranderde al gauw in teleurstelling na wedstrijden die gespeeld werden tegen de ondersten in deze competitie. Teleurgesteld zijn ook de supporters, vooral de harde kern die elke week weer haar ploeg achterna reist. Die met mooi en slecht weer langs de lijn zijn te vinden. Voor deze mensen moet er wat te regelen zijn dunkt me. We spreken niet over kilometer vergoeding ( grapje). Zo heeft de analist een idee die hij met de webmaster zal uitwerken. Hoop daar later op terug te komen. Dit geld dan alleen voor al die hondstrouwe supporters die het vlaggenschip steunen in goede en slechte tijden.

De wedstrijd;

De eerste helft was achteraf een testfase voor beide ploegen. Weinig echte kansen waren er te noteren. De scheidsrechter bleek wat wispelturig zodat er langer werd gespeeld zowel voor als na de pauze. Na de pauze nam Wardy het initiatief en kwam na 10 minuten spelen op voorsprong. Het tweede doelpunt van Wardy was omstreden wat daar de reden voor was kon ik niet zien maar grensrechter Tom Feddema ging in discussie met de scheidsrechter. Helaas haalde dat niets uit. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd kwam VCR meer in de wedstrijd en had de aansluiting kunnen maken als invaller Riemersma net niet naast had geschoten. Het was Wardy die uiteindelijk de 3-0 op het scorebord bracht.

De analyse;

Het ging in de eerste helft eigenlijk best aardig. Ze speelden wel niet de sterren van de hemel maar Wardy kon ook niet imponeren. Wat er in de rust in de kleedkamer van Wardy is gebeurd zal altijd een raadsel blijven. Maar de mannen van Dick Groen gingen ineens voetballen. VCR stond erbij en keek ernaar. In een zucht en een scheet stond het 1-0 voor Wardy. Wel door gepruts achterin bij VCR. Wat werd er zwak gespeeld aan VCR zijde. Janielson normaal een lastige spits voor de tegenstander had zeker zijn middag niet. Kon de bal niet in zijn bezit houden. Daar kwam helemaal geen gevaar vandaan. Invaller Riemersma zorgde weer voor wat actie maar dat was te kort om Wardy het nog lastig te maken. Wardy was oppermachtig de tweede helft, dat was duidelijk. De ploeg was directer, sneller en doeltreffender.

Conclusie;

Vanavond maar een slokje om deze wedstrijd snel te vergeten. Hierna mijn hersens laten kraken voor de supportersactie. Want dat er iets zal gebeuren staat vast.

4 gedachten over “

  1. Fokke van Hijum

    Geweldig dat de analyses van Henk reacties teweeg brengen. Maar wees zo sportief en zet je naam onder de reactie.
    Je kan er toch eerlijk voor uit komen dat je het wel of niet eens bent met de analist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s