VCR in blessuretijd onderuit tegen Suawoude.

Voorwoord;

In de herfst eet men vaak stampot. Hiervoor heeft men een basisproduct nodig en ingrediënten die het geheel wat op smaak dienen te maken. Als het basisproduct al niet in orde is dan kan men nog zoveel ingrediënten toevoegen,het smaakt voor geen meter.
Moet toegeven dat gaat niet altijd op, wel in de meeste gevallen. Wat moet u met dit gegeven denkt u vast. Maak van die stampot een voetbalelftal en zie de overeenkomst.

Na een wedstrijd krijg je de kans om spelers een cijfer te geven. Een cijfer voor haar prestatie of wanprestatie. Aangezien de laatste wedstrijden niet om aan te zien waren kan ik me voorstellen dat de cijfers niet hoger zijn als een drie of vier. Wat naar mijn mening nog te veel van het goede is. Waarom dit puntensysteem denk ik dan. Is dit om ze beter te laten voetballen? Is dit om ze meer zelfvertrouwen te geven? Las dat de spelers er zelf om gevraagd hadden om dit onderdeel terug te krijgen. Zitten ze na een wedstrijd te bespreken wie de meeste kans maakt om bij de bovenste drie te eindigen? Vragen allemaal vragen, maar waar het nu eigenlijk werkelijk om draait, zijn de punten die te verdelen zijn voor de eindstand in de voetbalcompetitie, en niet om de punten voor de spelers.

De wedstrijd;

Dit houden we kort, aangezien de webmaster de langere versie vertelt over deze wedstrijd, waar hij heel goed in is. Het eerste echte gevaarlijke optreden voor doelman Wassenaar was pas na een half uur spelen. Suawoude werd sterker naarmate de wedstrijd vorderde. Ruststand was 0-0. Na de rust kreeg VCR in de beginfase een paar goede kansen. Lennart en Janielson waren het die net naast schoten. Hard werd er soms gespeeld op de benen van spelers vaak werd de wedstrijd even stilgelegd door good old scheidsrechter Soldaat. Zodat de wedstrijd wel een kwartier langer duurde. Daar zat het probleem bij VCR deze middag. Het liep in die blessure tijd toch nog tegen een nederlaag op. Niet verdiend want ook Suawoude presteerde ver onder haar kunnen deze middag.

De analyse;

VCR zit momenteel in een neerwaartse spiraal. Mochten de eerste wedstrijden nog positief beoordeeld worden het is nu huilen met de pet op. Spelers die al wekenlang onder de maat presteren in deze keldervoetbalcompetitie. De trainer liet hem nu wel horen en zien tijdens de wedstrijd. Of de spelers er iets mee deden was punt twee. Er was zelfs een wissel (Alex) die ik niet kon plaatsen. Maar daar zal de trainer wel een bedoeling mee hebben gehad. Voor de rest weer het zelfde probleem als eerder. Geen vleugelspelers die de achterlijn probeerden te halen. Altijd weer de drukte opzoeken waar simpeler oplossingen voor de hand lagen. Geen aansluiting vanaf het middenveld. De vrije trappen specialist, ja die heeft VCR, is momenteel ook helemaal uit vorm. Het lukt allemaal net niet. Al met al dus huilen met de pet op.

Conclusie;

We snakken naar de winterstop. Kunnen dan nog wat inkopen doen op de spelersmarkt. Stomen na de winterstop door naar de top drie in deze competitie.

3 gedachten over “

  1. iedereen weet wel wie

    Ooh wat mooi dat deze analist deze voetbal club in het dorp heeft, waar zou hij anders over moeten schrijven? Hoe gaat het met de cursus; “Opbouwende columns schrijven”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s