Eerste verlies tegen CVO een feit voor VCR.

Voorwoord:

De verrassing van vorig verslag was dat de heer Johan Derksen ineens op mijn site verscheen om in het kort uit te leggen hoe een analyse werkte. Dat hij de tijd nam om er op te reageren verbaasde mij natuurlijk. Dat hij er de energie in wilde steken om de analist te vertellen hoe je dat moet doen bij keldervoetbal. Kijk dat hij het niet echt was begreep een ieder wel die dat stukje las. Daar geeft zo`n man echt geen antwoord op. Hij heeft wel wat anders te doen. Trouwens als hij het wel was geweest dan zou zijn oordeel kei hard geweest zijn. Want deze man neemt geen blad voor de mond. Dan werden veel spelers met de grond gelijk gemaakt. Denk zelf dat er spelers bijzaten die haar schoenen in de wilgen zouden hangen. Heb de durf, om je eigen naam onder zo`n stukje te zetten dan komt het allemaal wat geloofwaardiger over. En neem ik het allemaal misschien wat serieuzer.

De wedstrijd;

Zaterdag tegen CVO uit kreeg VCR voor het eerst met een nederlaag te maken. En terecht. De eerste helft was men aardig aan elkaar gewaagd wat ook wel uit de stand bleek bij rust.( 1-1) Na de rust, CVO met een speler minder( rode kaart) kreeg men het niet voor elkaar om deze ploeg op achterstand te zetten. Nee, CVO was de ploeg die er 2-1 van maakte. Ongelooflijk hoe VCR met haar kansen omsprong. Janielson had moeten scoren maar liftte de bal kei hard over het CVO doel waar de supporters al hadden verwacht dat hij zou scoren. Dit was dan een van die mogelijkheden.

De analyse;

Een trainer die zijn spelers aanvuurde tot de laatste minuut. Spelers die gemotiveerd in het veld stonden. Die voor elk grassprietje vocht. Die wilde strijden voor de overwinning. Heb het nu niet over VCR. Nee, die gaven alleen een luide Yell in de kleedkamer. Die fokten elkaar alleen op, om op het veld als een kaarsje uit te gaan. Op het veld lieten zij zich de kaas van het brood eten. Schaapachtig lieten zij zich slachten door dom voetbal. Nooit werd de vleugel gebruikt hoewel daar wel de ruimte was. Altijd weer door het midden ( in al die drukte) de bal willen spelen. Hoezo niet moeilijk doen. Wordt het niet tijd om dit elftal eens naar onze voetbalschool te sturen voor bijles? Krijgen ze ook nog een diploma voor haar inspanningen.
Hoewel het dus kelder voetbal is, schijnt er onder die kelder nog iets te zitten.

Conclusie;

Het had zo mooi kunnen zijn, mee draaien met de bovensten. Helaas dachten de spelers daar anders over afgelopen zaterdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s