VCR verspeeld dure punten aan Tzummarum.

Voorwoord;

Leuk om ergens op te reageren meneer P.K. Heb nu alleen het lef nog om uw naam eronder te plaatsen zodat een ieder weet met wie hij of zij te maken heeft. Hetzelfde geld voor de man die last heeft van zijn spelingscontrol. Lees goed spelingscontrol.

De wedstrijd;

Uit een corner kwam tegenstander Tzummarum op voorsprong. Het duurde zeker tot de 20e minuut voor VCR echt gevaarlijk voor het doel van Tzummarum kon komen. Dan vijf minuten later alle hens aan dek bij Tzummarum. Een verdediger kon met moeite de bal van de lijn wegwerken. Door een goede snelle aanval van VCR kan Rick Pasveer de gelijkmaker binnen tikken. Dan consternatie langs de lijn. Trainer Prins scheen wat gezegd te hebben wat niet door de beugel kon volgens scheidsrechter Baron. Wat dat was? Trainer Prins zei alleen maar TJONGE, JONGE, JONGE. Hiervoor werd hij gewaarschuwd omdat zoiets zeker niet door de beugel kon? Dat de tegenstanders vloekten als de ergste ketters van het Noorden hinderde de man niet. Echter tjonge jonge jonge scheen erger taalgebruik te zijn. Bovendien zei hij dat hij hem wel kende. Was dat een bedreiging of kende hij hem nog van de kleuterschool. Deze scheidsrechter krijgt van mij de FLAPDROLPRIJS van het jaar. Gefeliciteerd een dezer dagen krijgt u het toegestuurd per post.
De tweede helft begon met een dot van een kans voor VCR in de persoon van Janielson Pires. Helaas miste hij. Hierna zakte VCR helemaal weg. Ze gaf de wedstrijd uit handen. De tegenstander kreeg kans op kans maar wist gelukkig niet het net te vinden. Eindstand 1-1.

Analyse;

De scheidsrechter was zeker de eerste helft niet op zijn best. Dan die reactie tegenover trainer Prins die nergens op sloeg. Er had voor VCR veel meer ingezeten dan het gelijke spel. De scherpte verdween vrij snel zeker in de tweede helft. Mentaliteit ontbreekt dan bij veel spelers. Met de goede instelling was men met winst naar huis gereden. De oudere spelers lieten het deze middag afweten. Zij speelden als oude kranten. Ze brachten die ervaring die men had niet in de praktijk.

Conclusie;

Nog ongeslagen is ook een prestatie. Alleen hier word je geen kampioen mee dat is duidelijk. Men zakt langzaam naar de middenmoot. Volgende week thuis tegen Marrum zal men uit en ander vaatje moeten tappen anders gaat de neerwaartse spiraal wel heel snel na die goede start..

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s