VCR vecht zich naar gelijkspel tegen VenV68.

De wedstrijd;

V en V was de ploeg die de eerste helft de meeste indruk maakte. Snel spel en de heren konden elkaar beter vinden dan VCR. Zij kwamen dan ook verdiend op een 0-1 door een prima kopbal. Door uitstekend doorzetten kon uitblinker Janielson Pires VCR op gelijke hoogte brengen. VCR had het geluk dat een schot van V en V tegen de paal belandde.
De tweede helft was verdeeld in twee helften. Het eerste was door enorme blunders dat V en V 68 plots op een 1-3 voorsprong kon komen. Doelman Wassenaar was de schuldige van de eerste Anton Prins tekende voor de tweede. Het liep op dat moment voor geen meter meer. Het leek dat VCR op een grote nederlaag zou worden getrakteerd. Trainer Prins wisselde Rick Pasveer voor Lennard v.d. Galien. En deze maakte de 2-3 voor VCR wat maakte dat de heren er plots weer in begonnen te geloven. Werd haar eerst een penalty onthouden in de slotminuten kreeg VCR toch een penalty voor hands van een verdediger van V en V in het strafschopgebied. Het was Symen Visser die de hele wedstrijd niet in zijn spel zat die VCR weer op gelijke hoogte bracht. Zo sleepte VCR met moeite er nog een gelijkspel uit en bleef de ploeg van Prins ongeslagen. Na afloop was er nog wat tumult bij de kleedboxen. Gefrustreerde V en V spelers. Ach dat krijg je als je een ruime voorsprong uit handen geeft. Eigen schuld maar om dat af te reageren op je tegenstander getuige van geen respect voor je tegenstander.

De analyse;

Het was geen beste wedstrijd. De aansluiting was ook deze wedstrijd niet optimaal. Zodat er weinig gevaar voor het doel werd gesticht. Jammer, er had meer ingezeten bij sommige aanvallen. Verder viel op dat de linker en rechter vleugels niet bemand werden. Ook waren er spelers die niet in de wedstrijd zaten. Spelers die belangrijk waren voor het elftal. Pluspunt was de vechtlust in de slotminuten wat zorgde voor VCR haar ongeslagen status. Want wees nou eerlijk terug komen van een 1-3 naar 3-3 daar heb je vechtlust voor nodig.

Conclusie;

Niet schrikken van al die lovende woorden. Daar is het nog veels te vroeg voor maar de start is daar. Dat kan niemand ons meer afpakken. Nu zaak om door te gaan.
Maak me alstublieft niet wakker denk nog steeds dat ik slaap. Een droomstart voor de club, die telkens bij de ondersten zich zag staan. Na jaren weer eens in de bovenste linies te vinden. Dat geeft de burger weer moed. En dan al die jeugd die er aan komt. Al die nieuwe talenten. Alstublieft maak me niet wakker, laat me nog eventjes. Ik hoor in de verte het VCR clublied al. Wat kan voetbal mooi zijn als alles lukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s