VCR pakt punt tegen Suameer.

De wedstrijd;

Wat moest men denken van Suameer die de vorige wedstrijd won met 11-1. Klopten die gegevens wel? Hoe zou VCR tegen deze tegenstander spelen. Allemaal vragen die men kon aanschouwen in het natte Rinsumageest op sportpark de Vonder afgelopen zaterdag.

De eerste helft was boeiend om te zien. Elk team kreeg genoeg kansen wat niets opleverde. Na de rust was het Suameer die toesloeg. Een blunder achter in de verdediging van VCR bracht Suameer op 0-1. Dik kwartier later had VCR alle geluk van de wereld. Een schot belandde tegen de paal. Dan krijgt VCR een vrije trap die genomen door specialist Visser zo het doel in rolt bij Suameer. In het laatste kwartier kwamen kansen over en weer. In de slotminuut kwam VCR nog zeer goed weg. De bal werd voor de doellijn weggewerkt door een verdediger. Heel Suameer dacht dat zij de volle winst mee naar huis zouden nemen. Maar het werdx85x85x85x85x85x85 eerlijk zullen we alles delen.

Analyse:

Prima spel de eerste helft die gelijkwaardig was dat moet ook eens gezegd worden. De tweede helft begon slecht voor VCR door dat vroege doelpunt van Suameer. Als een schot tegen de paal belandt, mag men van geluk spreken. Ook dat hoort bij voetbal. Het spel verharde wat veel gele kaarten opleverde. Ben de tel kwijtgeraakt maar volgens mij wel 6 in totaal. Minpunt het middenveld leverde te vaak de bal in aan de tegenstander en de aansluiting was niet optimaal. Trainer Prins wisselde naar mijn mening de juiste personen. Er zaten enkele prima counters in de tweede helft zo je kon zien dat men snel kon omschakelen. Wat ook duidelijk naar voren kwam was dat men beter speelt dan enkele jaren geleden.

Conclusie;

Na drie wedstrijden nog geen enkele verloren. Het kan niet mooier. Het gaat bovenverwachting wonderwel goed. Echter we moeten niet te lyrische worden. Er komen nog veel wedstrijden. Maar nu aan het voetbal te zien kan VCR mee draaien met de besten in deze klasse. Het beloofd nog een mooi seizoen te worden.

Een gedachte over “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s